Home / PUBLICITATE / Rafturi metalice industriale
rafturi metalice baibia.ro

Rafturi metalice industriale

Exista o gama larga de rafturi metalice pentru spatii comerciale si industriale, rafturi depozitare cu polite, rafturi de perete, rafturi tip gondola, echipamente si accesorii pentru retail, mese pentru casa de marcat, carucioare, scari mobile sau cu platforma, miniplatforme mobile, schele mobile, toate acestea avand preturi accesibile fiind produse de calitate superioara.
Exista  o serie de mdele de rafturi metalice care sunt proiectate in asa fel pentru a maximiza spatiul, optimizand fluxul si directia de miscare a personalului zonei in care sunt amplasate sau a clienţilor, daca este cazul. Prin folosirea sistemelor de rafturi inteligente in depozitare creste rata de operativitate si gestiune facila.
Rafturile metalice de perete sunt proiectate in a avea o singura fata si pot fi fixate de un perete pentru un plus de stabilitate. Rafturile metalice standard sunt formate din panouri simple, dar acestea pot fi inlocuite cu panouri metalice gaurite, in functie de produsele si necesitatile voastre, in timp ce rafturile tip gondola sunt rafturi cu polite de depozitare laterale.

Proiectarea rafturilor pentru un depozit in care se vor afla marfuri voluminoase sau grele, este o provocare pentru orice firma specializata in rafturi metalice. Rafturile metalice de depozitare / industriale trebuie sa indeplinasca 3 criterii de baza: sa maximizeze spaţiul de stocare si sa reduca costurile logistice si de implementare, sa creasca productivitatea prin acces facil la marfa si sa  garanteze rezistenta si durabilitate in timp.

Rafturile metalice sunt rezistente si practice, au un design placut, modern, nu cantaresc mult, pot fi amplasate in diferite locuri, forma lor difera de la model la model. Materialul din care sunt realizate este o tabla groasa si rezistenta, a carei greutate este destul de mica. Avand in vedere faptul ca sunt din metal, rafturile sunt usor de intretinut, iar suprafata lor rezista sub greutatea produselor care se depoziteaza pe ele, este durabila in timp. Puteti oricand sa alegeti ceea ce necesitati de pe www.baibia.ro acestia dispunand de o gama vasta si variata care poate satisface dorinta oricarui client.

Indiferent de model, intotdeauna un raft metalic este furnizat dezasamblat, ambalat, urmand ca in locatia respectiva sa fie montat corespunzator, rapid, prin imbinarea elementelor componente si fixarea lor prin intermediul unor suruburi.

Foarte multe rafturi din zonele industriale sunt perforate, sunt formate dintr-un panou dreptunghiular de perete care prezinta mai multe perforatii pentru carlige simple sau duble, in functie de necesitate. In magazinele alimentare de exemplu se folosesc rafturi realizate din tabla deoarece acestea au polite ce suporta greutati destul de mari si care sunt vopsite adecvat.

In spatiile industriale fiecare produs va fi asezat intr-un loc bine ales, va avea propria sectiune, pentru a fi usor de gasit. Astfel de rafturi metalice sunt perfecte pentru depozitarea produselor atat in spatii industriale, cat si in magazine si alte cladiri comerciale.

A depozita nu a fost niciodata asa simplu si practic, datorita gamei vaste de rafturi metalice pentru materiale de dimensiuni mici, medii si mari. Indiferent de ceea ce necesitati prin versatilitatea si simplicitatea lor de a se monta, rafturile metalice se pot adapta la orice proiect.

 

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Ulei de lavanda produs la Calafat

Uleiul de lavanda poate fi utilizat atat pentru tenul sensibil, uscat si mai ales matur, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + 12 =

%d blogeri au apreciat: