Home / Local / Punctele de Trecere a Frontierei Bechet și Calafat alternative pentru tranzitarea frontierei cu Bulgaria

Punctele de Trecere a Frontierei Bechet și Calafat alternative pentru tranzitarea frontierei cu Bulgaria

Având în vedere că lucrările de reabilitare la podul Giurgiu-Ruse, efectuate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, vor continua pe toată perioada sezonului estival, traficul auto desfăşurându-se alternativ pe un singur sens, Poliţia de Frontieră recomandă celor care doresc să tranziteze frontiera româno-bulgară să utilizeze şi celelalte puncte de trecere de la frontiera cu Bulgaria, două dintre ele fiind în Dolj, la Calafat și Bechet.Începând cu data de 23 aprilie a.c., CNADR a demarat reabilitarea căilor de comunicaţie din Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, inclusiv a podului Giurgiu-Ruse. Ca urmare a acestui fapt, circulaţia pe pod se desfăşoară alternativ, pe o singură bandă, iar dirijarea circulaţiei se realizează atât semaforizat, cât şi de către personal de dirijare a traficului din cadrul CNADR.

Ținând seama că în perioada sezonului estival sunt înregistrate creşteri ale traficului de pasageri prin punctele de frontieră, pentru evitarea aglomerărilor, reprezentanții Poliției de Frontieră recomandă participanţilor la trafic, în special şoferilor de automarfare, să folosească şi celelalte puncte de trecere de la frontiera cu Bulgaria, respectiv P.T.F. Vama Veche – jud. Constanţa; P.T.F. Negru Vodă – jud. Constanţa; P.T.F. Ostrov – jud. Constanța (trecere cu bacul)

P.T.F. Calafat – jud. Dolj; P.T.F. Bechet – jud. Dolj (trecere cu bacul); P.T.F. Zimnicea – jud. Teleorman (trecere cu bacul, doar pe timp de zi); P.T.F. Turnu-Măgurele – jud. Teleorman (trecere cu bacul, doar pe timp de zi).

Reprezentanții Poliţiei de Frontieră anunță că, la nivelul unității s-au dispus măsurile necesare pentru derularea formalităţilor de frontieră cu operativitate şi s-a luat legătura cu autorităţile de frontieră din R. Bulgaria, în vederea stabilirii măsurilor care se impun în astfel de situaţii. Totodată, poliţiştii de frontieră din cadrul celorlalte puncte de trecere informează permanent participanţii la trafic cu privire la creşterea timpilor de aşteptare la traversarea podului Giurgiu-Ruse. Informaţii suplimentare despre punctele de trecere a frontierei deschise în regim internaţional, precum şi harta punctelor de trecere sunt disponibile pe site-ul www.politiadefrontiera.ro .vama1 (1)

Comments

comments

Despre slasher

Check Also

Iubitorii de caini vs iubitorii de oameni !

De cateva zile s-a declansat o isterie comuna a catorva persoane la Calafat care par …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FACEBOOK LIKE close[x]
Or wait 50 countdown seconds
%d blogeri au apreciat: