Home / Local / PTF Calafat : Maşină furată şi bani falşi descoperiţi de poliţiştii de frontieră

PTF Calafat : Maşină furată şi bani falşi descoperiţi de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Bechet au depistat un autoturism marca Seat Alhambra, care figura ca fiind furat din Slovacia.
Ieri, în jurul orei 03.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, un cetăţean austriac la volanul autoturismului declarat furat din Slovenia,dar înmatriculat în Austria.
Austriacul a declarat că a primit autoturismul în dar de la patronul unei societăţi comerciale unde a lucrat şi nu ştia că este declarat furat. Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 5.000 de euro afost indisponibilizat la sediul S.P.F. Bechet până la finalizarea cercetărilor.
Vineri, în jurul orei 22.15, tot în același punct de control, polițiștii au fost sesizaţi de către un controlor de trafic din cadrul Agenţiei de Control şi Încasare Calafat, cu privire la faptul că un cetăţean român a încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 100 de euro falsă.
O zi mai târziu, poliţiştii de frontieră din cadrul aceluiaşi punct de trecere a frontierei au fost sesizaţi cu privire la faptul că un cetăţean bulgar a încercat să plătească taxa de pod cu o bancnotă de 100 de euro falsă.IMG_20150629_083641

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

OFICIAL ! Se face restructurarea angajatilor primariei !

Ziarul de Calafat a avut din nou dreptate cand a anuntat faptul ca se va …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + one =

%d blogeri au apreciat: