Home / Politica / PSD e pe primul loc în sondaje . PNL PIERDE SI ALEGERILE VIITOARE . IOHANNIS SE PRABUSESTE SI EL

PSD e pe primul loc în sondaje . PNL PIERDE SI ALEGERILE VIITOARE . IOHANNIS SE PRABUSESTE SI EL

Partidul Social Democrat şi Partidul Naţional Liberal se află pe primele două locuri în intenţia de vot a românilor la parlamentare, relevă un sondaj CSCI.

Potrivit sondajului, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, PSD ar obţine 39% din voturi, în timp ce noul PNL (PNL+PDL) ar fi votat de 35% dintre români

La o distanţă considerabilă, dar aproape de pragul electoral şi la egalitate se află ALDE (PLR+PC) şi PMP, fiecare cu câte 5%, în timp ce UNPR scade la 2%.

Sondajul a fost realizat în perioada 2 – 4 noiembrie, pe un eşantion naţional format din 992 de persoane adulte, având o eroare tolerată de 3,2%, la un nivel de probabilitate de 95%. iN ACELASI TIMP ANALISTII CONSIDERA CA IDEEA PNL DE A REALIZA ALEGERILE LOCALE IN ACELASI TIMP CU CELE PARLAMENTARE ESTE UNA DEZASTRUOASA DATORITA FAPTULUI CA PSD DETINE CEL MAI MARE NUMAR DE ALESI LOCALI CARE ASTFEL VOR FI LOCOMOTIVA SI PENTRU PARLAMENTARI . DE ASEMENEA ACUM PSD PRIN NUMIREA UNUI GUVERN TEHNOCRAT SE DEROBEAZA IN PRAGUL IERNII DE GRIJILE GUVERNARII INSA IN ACELASI TIMP ISI PASTREAZA OAMENII IN TOATE STRUCTURILE PUTERII PANA LA ALEGERILE LOCALE .
iN ACELASI TIMP iOHANNIS SE MAI BUCURA LA DOAR 49% COTA DE INCREDERE .sondaj1

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Tabăra politică de vară  a CSLDE „START – alegem România” a pus accent pe diminuarea fenomenului de „brain drain”

Peste 50 de tineri politicieni liberal democrați, membri ai Clubului Studenților Alianței Liberalilor și Democraților …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − seventeen =

%d blogeri au apreciat: