Home / Politica / Protestatarii vor Doar pe Despot , Chirila , Tataee si Ombladon . Pana si Iohannis a fost huiduit in Piata Universitatii

Protestatarii vor Doar pe Despot , Chirila , Tataee si Ombladon . Pana si Iohannis a fost huiduit in Piata Universitatii

Președintele Klaus Iohannis a ajuns în Piața Universității. Acesta anunțase vineri că se va duce printre protestatari, dar nu a dorit să anunțe ziua și ora la care se va duce.
UPDATE: La sosirea preşedintelui, în zona hotelului Intercontinental, s-a produs o busculadă, foarte mulţi oameni încercând să ajungă să discute cu Iohannis, care a fost însoţit de mai mulţi ofiţeri SPP. Unii dintre cei cei prezenţi i-au dat şefului statului foi cu revendicări.
S-au scandat lozinci precum ‘Corupţia ucide’, ‘Vrem 300, nu 600 !’, ‘Toate partidele, aceeaşi mizerie’, ‘Colectiv, Colectiv !’.
Au fost şi unii protestatari care l-au huiduit pe preşedinte şi au strigat ‘Ruşine, ruşine !’.
Iohannis a stat în mijlocul manifestanţilor din Piaţa Universităţii circa 20 minute, vorbind direct cu aceştia şi nerostind vreun discurs, deşi mulţi protestatari i-au cerut să se adreseze mulţimii printr-o portavoce.
—–

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns, duminică seara, în Piaţa Universităţii.
Președintele discută cu oamenii, care l-au asaltat cu întrebări și pare că este dispus să stea minute bune în mulțime.
Aproximativ 1.000 de persoane s-au adunat, duminică seara, în Piaţa Universităţii din Capitală, în cea de-a şasea zi de proteste izbucnite după tragedia de la clubul ”Colectiv”.
În jurul orei 19,30, manifestanţii au blocat traficul în zona dintre rond şi Hotel Intercontinental.
klaus_iohannis_18293500

Comments

comments

Despre slasher

Check Also

In curand primul sondaj realizat la Calafat ! Surprize mari !

Dupa ce un ziar realitateadunareana.ro a realizat in premiera primul  sondaj online local cu aproximativ …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FACEBOOK LIKE close[x]
Or wait 50 countdown seconds
%d blogeri au apreciat: