Home / Local / programul de furnizare a apei la Calafat

programul de furnizare a apei la Calafat

Locuitorii din Calafat vor beneficia de apă potabilă la robinete 6 ore și jumătate pe zi. Din cauza nivelului scăzut al Dunării, Compania de Apă Oltenia află în imposibilitatea de a asigura furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în acest municipiu, în regim continuu.

Deoarece sursa de alimentare cu apă brută a Municipiului Calafat este Fluviul Dunărea, ca urmare a scăderii accentuate a nivelului apei, S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. se află în imposibilitatea de a asigura furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în acest municipiu, în regim continuu.

Prin eforturile S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. s-a găsit ca soluție provizorie, montarea unei stații de pompare plutitoare pe Fluviul Dunărea.
Furnizarea apei potabile, în Municipiul Calafat, începând cu data de 19.08.2015, va fi asigurată în regim de restricţie, astfel :

a) dimineaţa – între orele 06:00 – 10:00;
b) după amiaza – între orele 18:30 – 21:00.

Reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, în Municipiul Calafat, în regim continuu va fi asigurată când nivelul Fluviului Dunărea va permite aceasta.apa-imbolnaveste-sau-vindeca

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

OFICIAL ! Se face restructurarea angajatilor primariei !

Ziarul de Calafat a avut din nou dreptate cand a anuntat faptul ca se va …

2 Comentarii

  1. Aceasta companie de apa, niste neica nimeni, condusi de oameni pusi BINEINTELES pe criterii politice, lipsiti de profesionalism. Mai sunt si alte orase mari pe malul Dunarii dar acolo s-a lucrat cu cap si nu se confrunta cu o asemenea situatie. Credeti ca pe viitor vor lua masuri pt. rezolvarea situatiei? Nici gand. Nu au ei chef sa investeasca pt Calafat. Nu pot face afaceri care sa le aduca beneficii personale din aceasta situatie. Daca ar trebui sa lipeasca afise politice sau sa iasa la mitinguri politice ar fi primii. Asa lasa-i pe prostii din Calafat ca nu dau ei voturi pt. Craiova. RUSINE. Nu asa se rezolva problemele in 2015, asteptand sa ploua pt a creste nivelul Dunarii.

  2. Cine plătește boilerele si masinile de spălat care nu vor rezista lipsei de presiune si mizeriei din apă. Si ce se va întâmpla la anu, când vor fi atâtea sate racordate la aceeași stație?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − twelve =

%d blogeri au apreciat: