Home / PUBLICITATE / Prognoza meteo pe trei luni: când vine iarna şi cât de frig va fi

Prognoza meteo pe trei luni: când vine iarna şi cât de frig va fi

Vremea va fi capricioasă în următoarele zile, însă ultimele două luni de toamnă se anunță a fi destul de blânde. Totuși, iarna își va intra în drepturi încă de la sfârșitul lui noiembrie, iar precipitațiile vor fi abundente în această perioadă.

Temperaturile vor urca peste medie în lunile octombrie și noiembrie, iar Administrația Națională de Meteorologie anunță o toamnă blândă. Iarna nu va fi una extraordinar de friguroasă și vor fi înregistrate valori destul de mari față de cele normale în această perioadă.

Prognoza meteo pentru luna octombrie

Chiar dacă sfârșitul lunii septembrie se anunță a fi unul capricios, cu vânt puternic și precipitații abundente, se pare că luna octombrie va fi una caldă, mai ales în partea de sud a țării. În Dobrogea vor fi înregistrate temperaturi între 11 și 14 grade, în Banat termometrele vor urca până la 12 grade, în Muntenia vor fi între 9 și 12 grade, iar în Moldova va fi cel mai frig, cu temperaturi între 5 și 12 grade.

Oltenia va fi zona cea mai afectată de precipitații, cu 38 – 70 litri/mp, urmată de Maramureș, cu 39 – 68 litri/mp, și Muntenia, cu 33 – 49 litri/mp.

Prognoza meteo pentru luna noiembrie

Luna noiembrie va fi și ea una destul de blândă, însă, spre sfârșit, vor cădea și primii fulgi de nea, în nordul țării și la munte. Temperaturile vor urca până la 8 grade în Dobrogea, 7 grade în Banat, 6 grade în Muntenia și vor varia între 0 și 5 grade în Transilvania. Centrul, nordul și estul țării vor fi afectate de precipitații peste medie, însă, în celelalte zone, acestea nu vor depăși valorile normale.

Prognoza meteo pentru luna decembrie

În luna decembrie, temperaturile vor rămâne deasupra limitei de zero grade în general, mai puțin în Moldova și Muntenia, unde ar putea fi înregistrate minus 5 grade, respectiv minus un grad. În Dobrogea, termometrele vor varia între 0 și 3 grade, iar în Banat limita maximă va fi de 2 grade. Precepitațiile vor fi normale în majoritatea țării, excepție făcând centrul, unde acestea vor depăși valorile medii.

media-144358689577749200

Despre slasher

Check Also

Sare de lavanda produsa la Calafat – proprietati incredibile

De ce sa folosesti sare de baie cu lavanda (cu ulei esential de lavanda) ? …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: