Home / Featured / Prognoza meteo pe 3 zile după vremea rece din weekend

Prognoza meteo pe 3 zile după vremea rece din weekend

Duminică, vreme normală din punct de vedere termic în cea mai mare parte a ţării, cu temperaturi maxime cuprinse între 5 şi 13 grade. Izolat vor cădea precipitaţii slabe, fulguieli la munte şi ploi în restul ţării. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în zona montană, iar la cote mai reduse şi în celelalte regiuni.

Un nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 500 si 10.000 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
În Bucureşti, nori, vânt moderat şi în jur de 10 grade la amiază. La munte, peste zi, cerul va fi temporar noros şi izolat va fulgui. Noaptea, în masivele vestice şi nordice, pe arii restrânse va ploua slab, iar în nordul Carpaţilor Orientali şi pe crestele Occidentali vorbim despre lapoviţă şi ninsori.

Vântul va avea intensificări, cu vitezele cele mai mari în zona înaltă. Termometrele vor indica la amiază 2 grade în Păltiniş şi Predeal, zero în Semenic şi Sinaia, 2 la Arieşeni şi minus 6 sus pe Ceahlău.

Luni, temperatura este in crestere, îndeosebi în regiunile sudice. Astfel, temperaturile maxime se vor situa între 7 grade la Suceava si 18 grade la Giurgiu. Pe parcursul zilei, cerul va prezenta înnorãri în vestul, centrul si nordul tarii, unde local va ploua.

La munte, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. În restul teritoriului, cerul va fi variabil si doar izolat va ploua slab. Vântul va avea intensificãri în cea mai mare parte a tarii, iar în zona montanã înaltã va sufla tare. Dimineata, local în centrul, sudul si estul teritoriului se va produce brumã. Vremea se va încãlzi în Bucureşti.

Dimineata, 0-1 grade, mai putin in zona preoreseneasca, unde sunt conditii de bruma si 16-17 grade la amiaza. Cerul va fi variabil, iar vântul va fi moderat, cu unele intensificãri.

Marţi, se răceşte regiunile vestice, sudice si sud-estice, iar la nivelul întregii tãri se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice acestei perioade. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 grade la Miercurea Ciuc si 15 grade la Calarasi. Înnorãrile se vor accentua treptat, începând din sud-vestul tãrii si va ploua în vest, sud si centru si doar pe arii restrânse în celelalte regiuni.

La munte, mai ales la altitudini mari, precipitaþiile vor fi si sub formã de lapovita si ninsoare. În Banat si în nordul Olteniei se pot aduna cantitati mai importante de apã. Vântul va avea intensificãri în zona montanã si în cea de sud-est. Dimineata, local în jumãtatea nordicã a teritoriului si izolat în rest, se va produce brumã.

În Bucureşti, marţi, valorile termice vor fi apropiate de cele normale la aceastã datã: dimineata 3-5 grade si la amiaza in jur de 13 grade. Cerul, variabil la începutul zilei, se va înnora treptat, iar dupã-amiaza trecãtor va ploua. Vântul va sufla slab si moderat.vremea

Despre slasher

Check Also

Cele mai bune modalitati de motivare a angajatilor

Cel mai important obiectiv intern al companiilor este pastrarea si motivarea celor mai buni angajati …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: