Home / Actualitate / PROGNOZĂ METEO: Cum va fi vremea în acest weekend

PROGNOZĂ METEO: Cum va fi vremea în acest weekend

Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca, in acest sfarsit de saptamana, vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor. Unele innorari vor aparea noaptea, la munte si in dealurile subcarpatice unde, pe arii restranse, ar putea sa si ploua, dar nu mult.

SÂMBĂTĂ, vremea va fi in general frumoasa si calduroasa in toata tara. La nivel national, cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara, mai ales la munte, dar si in zone din sud, unde ar putea aparea si ploi usoare si de scurta durata. Temperaturile maxime vor fi intre 26 si 31 de grade Clesius, iar minimele vor cobori pana la 8 grade in depresiunile din Carpatii Orientali.

La mare insa, noaptea vor fi 19-20 de grade. Pe litoral, vremea oricum va fi frumoasa si se va mai incalzi usor. Cer variabil, vant slab si temperaturi de 27-28 de grade. Si apa marii e buna: 23-24 de grade sambata.

La munte, vor fi ceva innorari si, pe alocuri, in Carpatii Orientali si in estul Meridionalilor ar putea ploua si pot fi descarcari electrice.

DUMINICĂ va fi o alta zi ca de vara.

La mare, meteorologii anunta vreme in general frumoasa si calda, cu cer usor variabil si vant slab pana la moderat. Temperatura maxima va urca si la 28 de grade Celsius, iar minimele vor fi cuprinse intre 18 si 21 dee grade. Apa marii va ramane si duminica tot buna de baie: 23-24 de grade.

La munte, se anunta vreme cu cer variabil si niste innoprari dupa-amiaza, dar si in prima parte a noptii, cand ar putea sa si ploua, dar izolat. Vantul va sufla cel mult moderat, cu unele intensificari, noaptea, in Muntii Banatului. Temperaturile nu vor diferi de cele de sambata.

media-145780999198417000

Despre slasher

Check Also

Trenul Craiova – Calafat a lovit un tir la Bailesti

Trenul Regio circula pe ruta Craiova-Calafat când a acroșat un tir ce traversa calea ferată în …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: