Home / Local / primarul din Bailesti a fost declarat incompatibil

primarul din Bailesti a fost declarat incompatibil

Primarul din Băileşti nu ştia că a fost declarat incompatibil de către ANI. S-a arătat surprins că nu a fost informat pe cale oficială de către ANI.Agenția Națională de Integritate acuză mai mult edili din Dolj că s-au aflat în stare de incompatibilitate. Printe aceştia primarii din Băileşti şi Drăgoteşti.

PISTRIŢU COSTEL Primar al Municipiului Băileşti, Jud. Dolj, INCOMPATIBILITATE

S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 02 august 2012 – 28 martie 2013, întrucât a deținut simultan funcția de primar și calitatea de membru în cadrul Consiliului de Administraţie al Liceului „Mihai Viteazu” Băileşti, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.

DINCĂ DUMITRU, Primar al Comunei Drăgotești, Jud. Dolj, INCOMPATIBILITATE

S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 24 septembrie 2012 – 20 septembrie 2013, întrucât a deținut simultan funcția de primar și calitatea de membru în cadrul Consiliului de Administrație al Școlii Gimnaziale Drăgotești, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.

POPESCU IULIAN, Viceprimar al Comunei Apele Vii, Jud. Dolj, INCOMPATIBILITATE

S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 18 septembrie 2012 – 09 septembrie 2014, întrucât a deținut simultan funcția de viceprimar și funcția de membru în cadrul Consiliului de Administrație al Școlii Gimnaziale din Comuna Apele Vii, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.

MINEA MARIUS-LEONARD, Viceprimar al Comunei Piscu Vechi, Jud. Dolj, INCOMPATIBILITATE

S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 27 iunie 2012 – 11 iulie 2013, întrucât a deținut simultan funcția de viceprimar și funcția de administrator al S.C. EDRAS IMPEX S.R.L., încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.

“Aflu de la dumneavostră că am fost declarat incompatibil. Sunt surprins de această decizie având în vedere că a trecut mai de un an de cînd mi s-au cerut documente clarificatore leghate de cu această stare. Din cîte ştiu eu dacă timp de un an nu este redactat raportul acuzaţia devine perimată. Eu nu am făcut altceva decît să respect legea. În momentul în care mi-am dat seama că este posibilă o anumită stare de incompatibilitate mi-am dat demisia din Consiliul de Administraţie de la Liceul Mihai Viteazu. Mi se pare anormal să aflu din presă că am fost declarat incompatibil. Nu am ce să contest pentru că nu a primit raportul de la ANI”, a declarat Costel Pistriţu.timthumb

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

OFICIAL ! Se face restructurarea angajatilor primariei !

Ziarul de Calafat a avut din nou dreptate cand a anuntat faptul ca se va …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + one =

%d blogeri au apreciat: