Home / Actualitate / Primarul comunei Desa, Gabriel Bădoiu, își acoperă incompentența cu atacuri murdare la adversari

Primarul comunei Desa, Gabriel Bădoiu, își acoperă incompentența cu atacuri murdare la adversari

Comuna Desa intrase pe un făgaș normal, începuseră investițiile, lucrări importante pentru comunitate, dar din păcate, în vara anului 2016, alegătorii au decis că este cazul să facă o schimbare. Și au făcut-o. L-au ales primar pe Gabriel Bădoiu, brigadier silvic. Că schimbarea dorită a fost una nocivă localității, începe să se vadă.

Cum la Primărie lucrurile nu merg ca în pădure și pentru că nu are habar de administrație locală, Gabriel Bădoiu nu numai că nu a avut nici o inițiativă pentru localitatea Desa, dar nu a fost în stare nici să finalizeze proiectele lăsate în derulare de fosta administrație.

Singurul lucru pe care îl știe Gabriel Bădoiu este să lanseze atacuri murdare la adresa foștilor… primar și viceprimar. Dacă s-ar fi preocupat de problemele din Primărie și nu de atacuri murdare, poate că proiectul de introducere a canalizării în localitate ar fi fost finalizat, și azi Primăria Desa nu ar fi avut conturile blocate.

Pentru că trebuie spus că în momentul în care contractul pentru canalizare a fost cesionat, primarul Iulian Balteanu a avut votul Consiliului Local Desa, viza de legalitate a Prefecturii Dolj și aviz de la Ministerul Dezvoltării Regionale.

Orice altă abordare nu este altceva decât demagogie și acoperirea incompetenței actualului edil Gabriel Bădoiu.
preluare gazetadedolj.ro

Despre slasher

Check Also

Politistii calafeteni l-au depistat pe Dorel V. din Ciupercenii Vechi fara permis la volanul unui autoturism radiat

Conform IPJ Dolj, ieri, 20 martie a.c., în jurul orei 13.00, poliţişti din cadrul Poliţiei …

Leave a Reply

FACEBOOK LIKE close[x]
Or wait 50 countdown seconds
%d blogeri au apreciat: