Home / Sport / Presa externa, dupa un gest al lui Hagi cum rar se vede: De-aia e legenda! (Video)

Presa externa, dupa un gest al lui Hagi cum rar se vede: De-aia e legenda! (Video)

Presa externa, dupa un gest al lui Hagi cum rar se vede: De-aia e legenda! (Video)Foto: captura video Digi Sport

Gica Hagi a ajuns in atentia presei straine, dupa un gest de fair-play facut la meciul de vineri seara al echipei sale, Viitorul Constanta, pierdut in fata Astrei Giurgiu.

La scorul de 1-0 pentru Viitorul, spre finalul primei reprize, jucatorul echipei lui Hagi, Romeo Benzar, a cazut in urma unui duel cu un adversar la marginea terenului iar echipa medicala s-a grabit sa intervina, deoarece jucatorul parea ca este lovit serios.
In acel moment, Hagi a sprintat si i-a impins pe cei din echipa sa medicala, trimitandu-l nervos pe jucator in teren, acesta ridicandu-se imediat.

„Legenda Romaniei Gheorghe Hagi si-a intarit statutul legendar cu un act de sportivitate. Antrenorul Viitorului a decis sa ia problema in propriile maini si sa-si impiedice echipa medicala sa acorde ingrijiri unui jucator despre care Hagi stia ca simuleaza o accidentare.

Decat sa-si lase personalul sa se conformeze saradei, un Hagi nervos a alergat si a impins echipa medicala, inainte de a-i cere jucatorului sa se intoarca pe teren. Lucrurile se fac diferit in Romania”, este comentariul de pe site-ul 101 Great Goals.

Liga 1: Astra, victorie uriasa cu Viitorul

Astra Giurgiu a reusit sa obtina o victorie mare si meritata, vineri seara, in deplasare cu formatia lui Gica Hagi, Viitorul Constanta, scor 2-1, dupa ce echipa lui Marius Sumudica a fost condusa cu 1-0.
Presa-externa--dupa-un-gest-al-lui-Hagi-cum-rar-se-vede--De-aia-e-legenda---Video-

Despre slasher

Check Also

Rezultate excelente pentru sportivii calafeteni in Bulgaria

Turneu internațional de judo Kozlodui, Bulgaria Pe data de 02.12.2017, în oraș Kozlodui s-a desfășurat …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: