Home / Sport / Portugalia e regina EUROPEI pentru prima dată în istorie! Franța pierde acasă, scor 0-1!

Portugalia e regina EUROPEI pentru prima dată în istorie! Franța pierde acasă, scor 0-1!

Naționala Portugaliei a câștigat pentru prima dată în istorie Campionatul European, chiar împotriva țării gazdă, Franța, scor 1-0 după prelungiri.

PORTUGALIA – FRANȚA 1-0 (VIDEO)
A marcat: Eder 109

Reprezentativa lusitană a început cum nu se putea mai prost meciul, după 8 minute Cristiano Ronaldo s-a accidentat, a revenit pe teren, dar până în minutul 23, când a fost înlocuit cu Quaresma, a jucat mai mult într-un picior.

Partea a doua a fost mai alertă. După o oră de joc, Griezmann e văzut bine liber în careu, dar lovitura sa cu capul trece puțin peste poartă. Cu un sfert de oră înainte de final, Giroud a șutat din interiorul careului, dar Rui Patricio a avut o intervenție de clasă.

În minutul 80, Portugalia a avut o dublă ocazie de gol. Nani a trimis o centrare șutată, Lloris a scos de sub bară, mingea a ajuns la Quaresma, dar foarfeca sa a fost reținută de portarul Franței.

Golul Portugaliei a venit în prelungirile meciului. În minutul 109, Eder a scăpat de un adversar și a șutat nederanjat de nimeni de la 20 de metri, mingea s-a oprit în plasa porții și lusitanii și-au trecut în cont prima cupă continentală.

Antoine Griezman a ieșit golgeterul competiției, cu 6 goluri!

Portugalia

Despre slasher

Check Also

7 medalii pentru tinerii judoka din Calafat la un turneu international

Siklos-Ungaria Turneu Internațional de judo În perioada 19-20.august 2017, în orașul Siklos, Ungaria, s-a desfășurat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *