Home / Monden / Ponta atinge noi culmi ale penibilului . Cea mai tare intalnire in SUA a fost cu un secretar de stat care demisionase in noiembrie

Ponta atinge noi culmi ale penibilului . Cea mai tare intalnire in SUA a fost cu un secretar de stat care demisionase in noiembrie

Ponta duce penibilul pe culmi încă neatinse de vreun politician al lumii. În goana lui fatalistă spre neant, Viorel își face ultimele poze la care să se uite cît e ziua de lungă după ce va fi dat afară de la Palatul Victoria. Din această serie, cea mai recentă sesiune foto a fost la Pentagon, unde Viorel s-a întîlnit cu “ministrul” american al Apărării, Chuck Hagel.

Evenimentul a fost imortalizat prompt pe site-ul Guvernului României, pentru posteritate (sursa).
Pentru siguranță (că nu știi niciodată cu Viorel), am verificat și din surse americane guvernamentale: da, Ponta chiar a fost la Pentagon (sursa).
Ce nu ne-a mai spus Viorel este că secretarul american al Apărării Chuck Hagel a demisionat încă din 24 noiembrie 2014 (sursa), dar se mai află încă la Pentagon doar ca să facă bagaje și să strîngă de prin birou. Practic, dacă Ponta se întîlnea cu Chuck Hagel pe o bancă în parc sau la Pentagon era tot aia, doar că Viorel l-a prins pe Hagel în ultima clipă la birou și, pac!, s-a tras în poză.
Noul secretar american al Apărării este, de fapt, Ashton Carter, deja nominalizat de Obama, dar care așteaptă să fie confirmat în funcție de către Senatul american. Confirmare care se va întîmpla chiar zilele acestea (sursa).
sursa prisacariu.ropontahagel

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Udrea și Bica, arestate în Costa Rica de Interpol

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute miercuri de autorităţile din Costa Rica, în …

2 Comentarii

  1. cata lectie de relatii internationale:))) sunteti pe langa :))) in loc sa explicati ce drac cauta seful executivului din romanica… bateti campii ca e ala interimar:)))

  2. da, au ramas basisti pana in maduva oaselor din pacate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten − six =

%d blogeri au apreciat: