Home / Local / Polonez prins la PTF Calafat cu un pistol şi muniţie deţinute ilegal

Polonez prins la PTF Calafat cu un pistol şi muniţie deţinute ilegal

Poliţiştii de la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Calafat au depistat, în noaptea de marţi spre miercuri, un cetăţean polonez care a încercat să introducă în ţară un pistol Ekol Major şi 30 de cartuşe fără documente legale.
Potrivit reprezentanţilor Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Dolj, în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 00.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism marca Nissan Pathfinder, cetăţeanul polonez G.M., în vârstă de 43 ani. Cu ocazia controlului de frontieră acesta a declarat poliţiştilor doljeni că a achiziţionat din Bulgaria un pistol cu gaz marca Ekol Major şi 30 de cartuşe calibrul 9 mm pe care doreşte să le introducă în ţară, în scopul tranzitării.

În urma cercetărilor a rezultat că persoana în cauză nu deţine paşaport european pentru arme de foc şi nici autorizaţie de introducere în ţară a armelor neletale supuse autorizării. Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de frontieră doljeni au procedat la ridicarea pe bază de dovadă a pistolului cu gaz marca Ekol Major, calibru 9 mm, şi a celor 30 de cartuşe, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor.pistol2

Comments

comments

Despre slasher

Check Also

Elevii în vizită la Calafat cu prilejul Zilei Internaționale a Monumentelor Istorice

Liceul Teoretic Henri Coandă din Craiova organizează, miercuri, 18 aprilie, cu prilejul Zilei Internaționale a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FACEBOOK LIKE close[x]
Or wait 50 countdown seconds
%d blogeri au apreciat: