Home / Local / politistii din Calafat si Poiana Mare au prins mai multi hoti din Cetate si Maglavit

politistii din Calafat si Poiana Mare au prins mai multi hoti din Cetate si Maglavit

Lucrătorii Poliției Municipiului Calafat și Secțiilor de Poliție Rurală 9 Cetate și 10 Poiana Mare, au fost organizate și efectuate în cursul zilei de ieri, patru percheziții domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea unor furturi.
În continuarea cercetărilor efectuate de poliţişti într-o cauză privind mai multe furturi din locuinţe, oamenii legii au descins la locuinţele lui B.G., de 17 ani, S.Costinel, de19 ani, S.Dănuț, de 35 ani, toţi din comuna Maglavit, judeţul Dolj, şi S.Daniel, de 21 ani, din Cetate, județul Dolj. Prin extinderea cercetărilor s-a stabilit faptul că minorul de 17 ani împreună cu S.Costinel și S.Daniel sunt autorii a 11 fapte de furt calificat , săvârșite în perioada 07.02.2015-12.03.2015. Aceştia, prin efracție și pe timp de noapte, au pătruns în incinta unor societăţi merciale, în general magazine, şi au sustras aparatură electronică, țigări, bani, cartele telefonice, produse alimentare și băuturi alcoolice, creând astfel un prejudiciu TOTAL de peste 13000 lei. În urma perchezițiilor poliţiştii au identificat şi recuperat mai multe bunuri, printre care şi o stație de amplificare, o unitate PC, Dvd-player, unele dintre acestea fiind ascunse de către suspecţi într-o fântână. Față de cei trei suspecți s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat cu propunerea de arestare preventivă.
Cei trei doljeni au fost duși în arestul IPJ Dolj.Politistii Din Calafat Si Poiana Mare Au Prins Mai Multi Hoti Din Cetate Si Maglavit

Despre slasher

Check Also

Doi locuitori din Ciupercenii Noi, sunt cercetaţi penal pentru tăiere ilegală şi furt de material lemnos

Poliţişti din cadrul Secției 10 Rurală Poiana Mare, împreună cu colegi din cadrul Posturilor Ciupercenii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

%d blogeri au apreciat: