Home / Actualitate / Poliţist de la Catane eţinut pentru luare de mită

Poliţist de la Catane eţinut pentru luare de mită

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au anunţat, marți, reţinerea unui agent de poliţie, acuzat că a cerut mită pentru a da o soluţie favorabilă într-un dosar de conducere fără permis.

Anchetatorii susţin că poliţistul, un agent de 28 de ani de la Postul de Poliţie Catane, a cerut şi primit sumele de 700 de euro şi 100 de lei de la familia unui bărbat arestat preventiv. „S-a reţinut faptul că inculpatul, în calitate de agent de poliţie în cadrul IPJ Dolj, în cursul lunii iulie 2018 a pretins şi primit suma de 700 de euro şi 100 de lei de la membrii familiei unei persoane aflate în stare de arest, faţă de care efectua cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, pentru a da o soluţie favorabilă acesteia“, au precizat anchetatorii.

Luni, în urma unei acţiuni a ofiţerilor Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj, procurorul de caz a dispus reţinerea suspectului pe o perioadă de 24 de ore pentru luare de mită, acesta urmând să fie dus la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă. Anchetatorii nu au precizat însă dacă a fost organizată şi o acţiune de prindere în flagrant a poliţistului acuzat de luare de mită.

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Tanar din Poiana Mare depistat la volan fara permis

La data de 6 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliție Desa au depistat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × five =

%d blogeri au apreciat: