Home / Local / Piroman prins la Calafat !

Piroman prins la Calafat !

Poliţiştii din Calafat au fost sesizaţi că, în urmă cu o săptămână, la o locuinţă din localitate a izbucnit un incendiu. Focul a fost stins cu rapiditate, dar, în urma primelor verificări, exista suspiciunea că a fost ceva provocat. Aceasta a fost întemeiată, după ancheta făcută şi de ISU Dolj, astfel că a fost descoperit autorul. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitate, Arun Butiaru, care a încercat să provoace prejudicii familiei care locuia în acea casă.

Incendiul a fost provocat în noaptea zilei de 18 ocotmbrie, iar  focul a fost stins cu rapiditate, acesta afectând doar două ferestre ale unui imobil, precum şi contorul de electricitate.

Potrivit poliţiştilor, incendiul ar fi fost provocat prin aruncarea unei substanţe inflamabile în zona pervazului celor două ferestre.

„Astfel, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere, demarând cercetările în vederea identificării şi tragerii la răspundere a persoanelor vinovate. În urma probelor administrate până în prezent, poliţiştii au identificat un bărbat de 40 de ani, din Calafat, bănuit că ar fi pornit incendiul pentru a provoca prejudicii familiei care locuia în respectiva casă“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Piromanul din Calafat a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore de poliţişti, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Un algerian cu documente false, a fost prins la PTF Calafat

Un cetățean algerian, care a încercat să intre ilegal în Romania, folosind documente false, a fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 − 1 =

%d blogeri au apreciat: