Home / Monden / Peste 8.000 de social-democrați doljeni i-au adus un omagiu Majestății Sale Regele Mihai I

Peste 8.000 de social-democrați doljeni i-au adus un omagiu Majestății Sale Regele Mihai I

Peste 8.000 de social-democrați au adus, duminică dimineață, un omagiu Majestății Sale Regele Mihai I, cetătățean de onoare al municipiului Craiova din anul 2013. Liderii social-democrați au depus jerbe de flori și au aprins candele la statuia Majestății sale.

În fruntea coloanei formate de social – democrații doljeni s-au aflat președintele PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda, și ministrul muncii și justiției sociale Lia Olguța Vasilescu, ce i-au avut alături pe parlamentarii doljeni și primarul Craiovei, Mihail Genoiu, viceprimarii Adrian Cosman și Stelian Bărăgan, dar și administratorul public Sorin Manda, precum și consilierii municipali. “Suntem prezenți cu tot ceea ce reprezintă primarii noștri, consilierii locali, președinții de organizații locale,  conducerea de la Tineret, de la Femei, de la PES Activists, de la Organizația de Seniori a partidului. Noi am anulat, așa cum știți, orice convocare de miting, în momentul în care a survenit decesul Majestății Sale, și suntem aici doar pentru a ne aduce omagiul unei personalități foarte importante pentru Craiova deoarece printre ultimele decrete regale semnate de Majestatea Sa se află și cele de înființare a Universității din Craiova și a Filarmonicii „Oltenia” Craiova”, a explicat ministrul muncii și justiției sociale Lia Olguța Vasilescu. Președintele PSD Craiova a purtat o broșă primită în dar de la Casa Regală pe timpul mandatului său de primar al Craiovei.

Liderul social democraților, senatorul Claudiu Manda a precizat că pentru a-i aduce un omagiu Majestății sale, în municipiul Craiova s-au mobilizat 8.000 de pesediști. “Probabil că suntem vreo 8.000 de persoane și am venit să aducem un ultim omagiu Maiestății Sale Regele Mihai I pentru că pentru Craiova și pentru Oltenia sunt lucruri pe care le-a făcut și pe care nu le putem uita: a emis decretele de înființare a Universității din Craiova, a Filarmonicii. Mai vreau sa precizez că, din anul 2013, Maiestatea Sa este cetățean de onoare al municipiului Craiova. Este un gest pe care cred că era normal și corect să-l faceam, să-i recunoaștem meritele și eforturile făcute. Noi am venit doar cu acest mesaj aici, am renunțat la ideea de a face un miting, la care ar fi venit minim 30.000 de persoane. Dar acum nu vorbim despre acest lucru”, a precizat Claudiu Manda. lupamea.ro

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Udrea și Bica, arestate în Costa Rica de Interpol

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute miercuri de autorităţile din Costa Rica, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × one =

%d blogeri au apreciat: