Home / Local / Peste 20.000 de țigarete de contrabandă descoperite de oamenii legii la Calafat

Peste 20.000 de țigarete de contrabandă descoperite de oamenii legii la Calafat

Ieri, 12 decembrie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au fost sesizați telefonic de către lucrătorii din cadrul Direcției Regionale Vamale Craiova cu privire la faptul că, în zona Punctului de Trecere al Frontierei Calafat a fost identificat un cetățean bulgar, de 54 ani, din localitatea Lom, Bulgaria, care conducea pe sensul de intrare în Romania o autoutilitară și transporta mai multe pachete de țigarete fără marcaje fiscale românești.
Imediat, polițiștii doljeni s-au deplasat la fața locului, iar în urma controlului efectuat, oamenii legii au descoperit, ascunse în diverse compartimente ale autoutilitarei, 1.026 pachete (20.520 țigarete) fără timbru fiscal românesc. Țigaretele dar și autoutilitara au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandadownload

Despre slasher

Check Also

Suma totala a proiectelor declarate eligibile pentru Calafat in acest an este fabulosa ! Iata ce lovitura a dat primaria !

Incepand de la mijlocul anului viitor cand vor incepe ca unele proiecte sa se deruleze …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Or wait 5 seconds