Home / Local / PENIBIL ! Cum au incercat liberalii sa-si faca capital electoral din suferinta oamenilor dar s-au facut de ras !

PENIBIL ! Cum au incercat liberalii sa-si faca capital electoral din suferinta oamenilor dar s-au facut de ras !

Situatia pietei industriale este cunscuta de toti calafetenii in acest moment . Peste 20 de familii s-au vazut cu avutia de o viata mistuita de flacari . Din primul moment primarul Lucian Ciobanu s-a intalnit cu oamenii si a gasit solutii pentru ca ei sa-si continue activitatea . Mai mult s-au gasit resurse pentru construirea unei noi piete si se analizeaza solutia alocarii de ajutoare financiare pentru comerciantii afectati . Desi unii liberali in urma cu o saptamana clamau sus si tare ca nu trebuiau ajutati financiar , azi s-au trezit ca pot face ceva capital electoral pe seama acestei situatii .
Astfel ei au convocat o sedinta extraordinara prin care au venit cu o propunere ilegala care in loc sa rezolve problemele oamenilor mai rau le agravau . Desi secretarul primariei cat si juristi ai prefecturii au anuntat ca hotararea este ilegala acestia au continuat sa fie penibili pana la capat . Secretarul primariei chiar a scris pe materialul de sedinta ca nu va da viza de legalitate hotararii si in cadrul sedintei a prezentat tuturor consilierilor baza legala . Incoltiti din toate partile de argumentele legale toata lumea a realizat ca totul este doar un circ ieftin pus la cale de liberali pentru a obtine un capital electoral din suferinta unor oameni .
In cadrul sedintei comerciantii din piata au spus in mai multe randuri ca primarul i-a ajutat si au inteles cu exactitate intentiile mizerabile ale liberalilor exprimandu-si la final extrem de vocal opiniile la adresa jalnicilor urmasi ai lui Bratianu . Din pacate si multi dintre liberali au fost indusi in eroare si atrasi in aceasta initiativa penibila de catre consilierul Catalin Nicola , care a pus la care aceasta miscare electorala penibila care a distrus si ultima bruma de credibilitate a liberalilor calafeteni . Catalin Nicola este acela care a fost acuzat in sedinta de alegeri a PNL de un coleg al sau ca incearca sa-si foloseasca pozitia politica pentru a-si rezolva problemele personale . Mai mult , el a fost acuzat in mai multe randuri ( chiar au aparut documente pe internet ) ca firme controlate de acesta ar avea mari datorii catre primarie , existand chiar si o hotarare judecatoreasca in acest sens . Acesta anuntase toti prietenii si colegii de partid ca va fi viceprimar si s-a folosit de acest argument pentru a-si folosi influenta la alegerile din cadrul PNL lucru care s-a dovedit a fi o minciuna . Acesta incearca acum sa foloseasca acum PNL in lupta sa personala cu PSD . Din sursele noastre liderii PSD nu au nici o problema in a colabora cu PNL si toate celelalte forte politice pentru binele orasului cu exceptia lui Catalin Nicola care in opinia social democratilor isi urmareste doar interesele personale. Catalin Nicola a reusit azi sa-si puna colegii de partid intr-o situatie penibila in fata oamenilor demonstrand din nou daca mai era cazul sa convinga pe cineva de urmatoarele lucruri : nu il intereseaza problemele oamenilor decat daca le poate folosi in interes personal si este un politician foarte prost marturie stand toata activitatea sa politica . In curand vom continua cu viata si peripetiile acestui personaj extrem de guraliv . Desi fusesem impresionati de smiorcaielile individului se pare ca lumea trebuie sa cunoasca cu exactitate personajul . In curand filmul sedintei .

Despre slasher

Check Also

PIERDUT CERTIFICAT

PFA GOFITA BOGDAN DECLAR PIERDUT CUI SI DOUA CERTIFICATE CONSTATATOARW DE FUNCTIONARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Or wait 10 seconds