Home / Local / PENIBIL ! Cum au incercat liberalii sa-si faca capital electoral din suferinta oamenilor dar s-au facut de ras !

PENIBIL ! Cum au incercat liberalii sa-si faca capital electoral din suferinta oamenilor dar s-au facut de ras !

Situatia pietei industriale este cunscuta de toti calafetenii in acest moment . Peste 20 de familii s-au vazut cu avutia de o viata mistuita de flacari . Din primul moment primarul Lucian Ciobanu s-a intalnit cu oamenii si a gasit solutii pentru ca ei sa-si continue activitatea . Mai mult s-au gasit resurse pentru construirea unei noi piete si se analizeaza solutia alocarii de ajutoare financiare pentru comerciantii afectati . Desi unii liberali in urma cu o saptamana clamau sus si tare ca nu trebuiau ajutati financiar , azi s-au trezit ca pot face ceva capital electoral pe seama acestei situatii .
Astfel ei au convocat o sedinta extraordinara prin care au venit cu o propunere ilegala care in loc sa rezolve problemele oamenilor mai rau le agravau . Desi secretarul primariei cat si juristi ai prefecturii au anuntat ca hotararea este ilegala acestia au continuat sa fie penibili pana la capat . Secretarul primariei chiar a scris pe materialul de sedinta ca nu va da viza de legalitate hotararii si in cadrul sedintei a prezentat tuturor consilierilor baza legala . Incoltiti din toate partile de argumentele legale toata lumea a realizat ca totul este doar un circ ieftin pus la cale de liberali pentru a obtine un capital electoral din suferinta unor oameni .
In cadrul sedintei comerciantii din piata au spus in mai multe randuri ca primarul i-a ajutat si au inteles cu exactitate intentiile mizerabile ale liberalilor exprimandu-si la final extrem de vocal opiniile la adresa jalnicilor urmasi ai lui Bratianu . Din pacate si multi dintre liberali au fost indusi in eroare si atrasi in aceasta initiativa penibila de catre consilierul Catalin Nicola , care a pus la care aceasta miscare electorala penibila care a distrus si ultima bruma de credibilitate a liberalilor calafeteni . Catalin Nicola este acela care a fost acuzat in sedinta de alegeri a PNL de un coleg al sau ca incearca sa-si foloseasca pozitia politica pentru a-si rezolva problemele personale . Mai mult , el a fost acuzat in mai multe randuri ( chiar au aparut documente pe internet ) ca firme controlate de acesta ar avea mari datorii catre primarie , existand chiar si o hotarare judecatoreasca in acest sens . Acesta anuntase toti prietenii si colegii de partid ca va fi viceprimar si s-a folosit de acest argument pentru a-si folosi influenta la alegerile din cadrul PNL lucru care s-a dovedit a fi o minciuna . Acesta incearca acum sa foloseasca acum PNL in lupta sa personala cu PSD . Din sursele noastre liderii PSD nu au nici o problema in a colabora cu PNL si toate celelalte forte politice pentru binele orasului cu exceptia lui Catalin Nicola care in opinia social democratilor isi urmareste doar interesele personale. Catalin Nicola a reusit azi sa-si puna colegii de partid intr-o situatie penibila in fata oamenilor demonstrand din nou daca mai era cazul sa convinga pe cineva de urmatoarele lucruri : nu il intereseaza problemele oamenilor decat daca le poate folosi in interes personal si este un politician foarte prost marturie stand toata activitatea sa politica . In curand vom continua cu viata si peripetiile acestui personaj extrem de guraliv . Desi fusesem impresionati de smiorcaielile individului se pare ca lumea trebuie sa cunoasca cu exactitate personajul . In curand filmul sedintei .

Despre slasher

Check Also

Alina Bica – legaturi periculoase in zona Calafat !

Fostul sef al DIICOT , protejata a fostului presedinte Traian Basescu si prietena a Elenei …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: