Home / Politica / Pedelistii tot pedelisti raman . Fiul presedintelui PNL Dolj prins in timp ce rupea afisele Olgutei Vasilescu

Pedelistii tot pedelisti raman . Fiul presedintelui PNL Dolj prins in timp ce rupea afisele Olgutei Vasilescu

Unul dintre fiii liderului PNL Dolj Nicolae Giugea a fost surpins de Poliția Locală Craiova, în timp ce rupea un afiş electoral al Liei Olguța Vasilescu, candidat al PSD Dolj pentru Camera Deputaților. Nicolae Giugea candideaza şi el pentru un post de deputat, tot de pe locul intâi, însa de pe listele PNL Dolj.

Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe strada Mihail Kogălniceanu, în apropiere de Casa Județeană de Pensii Dolj. Mihai Nicolae Giugea, în vârstă de 23 ani, distrugea afişul candidatului PSD Dolj, Lia Olguța Vasilescu, dar a fost observat de polițiştii locali care l-au însoțit la sediul Secției 1 Poliție Craiova. Conform polițiştilor doljeni, persoana în cauză a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 1.500 lei, conform Legii 208/2015, privind alegerile pentru Senat şi Camera Deputaților. sursa – lupamea.ro . Amintim faptul ca Nicolae Giugea a fost prefect din partea PDL in perioada guvernarii Basescu iar PNL Dolj este dominat de fostii pedelisti in frumte cu Marijean Marinescu , Fane Stoica sau Nicolae Giugea , toti aplaudaci de seama ai regimului Basescu – Udrea si oameni de incredere ai lui Radu Berceanu .
1-mihai-giugea-fiul-presedintelui-pnl-dolj-amendat-de-politie-dupa-ce-a-distrus-un-afis-al-liei-olguta-vasilescu

Despre slasher

Check Also

Claudiu Manda si-a inceput fulminant mandatul de presedinte al comisiei SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost audiat marți în Comisia parlamentară de control a …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: