Home / Local / Pagina de facebook a Ziarului de Calafat a depasit 9.000 de like-uri ! Incontestabil cel mai important site din sudul judetului Dolj !

Pagina de facebook a Ziarului de Calafat a depasit 9.000 de like-uri ! Incontestabil cel mai important site din sudul judetului Dolj !

Ziarul de Calafat continua sa doboare noi recorduri de audienta . Ieri pagina de facebook a Ziarului de Calafat a depasit 9.000 de like-uri . Aceasta peformanta a fost realizata fara campanii sposorizate si este cu atat mai importanta cu atat cat Ziarul de Calafat se adreseaza unei audiente locale din regiunea municipiului Calafat . Aflat in mediul online de peste 10 ani , Ziarul de Calafat s-a impus ca lider incontestabil al presei online din sudul judetului Dolj fiind foarte citit atat in Calafat cat si in localitatile invecinate ! Mertul principal apartine cititorilor nostri care au ramas alaturi de publicatia noastra dea lungul acestor 10 ani . In ultima vreme echipa Ziarului de Calafat a demarat un nou proiect de succes sub forma unui ziar online cunoscut deja ca rdo.ro care si-a facut un nume important chiar la nivel national , numeroase articole fiind preluate de importante posturi tv sau de catre presa centrala . Multumim tuturor cititorilor nostri pentru suport .

Despre slasher

Check Also

Liceul Teoretic „Independenta” din Calafat este o institutie de prestigiu recunoscuta la nivel national

În cei 100 de ani de existenţă, Liceul „Independenta” din Calafat, având în prezent reputaţia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *