Home / Politica / Ordinul nu se discută, se execută! Iohannis a ordonat, Ponta execută

Ordinul nu se discută, se execută! Iohannis a ordonat, Ponta execută

Klaus Iohannis intră serios în pâine! Președintele României îl cheamă la ordine, din prima sa zi de muncă la Palatul Cotroceni, pe premierul Victor Ponta. Luni, la ora 12, cei doi vor avea o întâlnire la care se vor discuta prioritățile guvernării, actualitatea politico-economică și perspectivele colaborării instituționale între președinție și guvern.

Ponta nu a făcut cum proceda cu Traian Băsescu, atunci când spunea că se duce la Cotroceni doar dacă vrea. Premierul a anunțat că va fi prezent la Palat.

”Maine voi merge la Palatul Cotroceni pentru prima intalnire institutionala cu Presedintele Iohannis. Dupa 10 ani putem in sfarsit sa demonstram romanilor ce important si benefic este ca Presedintele si Premierul sa colaboreze pt binele public. Toti cetatenii care ne-au numit in functiile noastre vor avea de castigat.”, e mesajul premierului.

Despre slasher

Check Also

Claudiu Manda si-a inceput fulminant mandatul de presedinte al comisiei SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost audiat marți în Comisia parlamentară de control a …

Un comentariu

  1. Ce va place sa exagerat:il invita nu-l cheama la ordin.Daca vreti sa fiti credibili trebuie sa relatati corect.Daca ar face asa cum spui tu ar debuta gresit calcind Constitutia,Daca ai postat si raspunsul lui Ponta poti sa-ti dai seama ce titlu timpit ai dat articolului,te descalifica.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: