Home / Politica / Oprea anunta ca UNPR va ramane alaturi de PSD

Oprea anunta ca UNPR va ramane alaturi de PSD

Liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat, duminica, la Congresul PSD, despre schimbarea majoritatii parlamentare, ca a ales „ce era corect” si nu ceea ce era „avantajos”.

„Am ales ce era corect si nu ceea ce era avantajos si am facut acest lucu pentru ca cred sincer intre parteneriatul PSD-UNPR, cred sincer ca PSD-UNPR impreuna inseamna mai mult decat ar insemna separat”, a declarat Oprea.

El a mai vorbit de „responsabilitatea si eficienta Guvernului condus de Victor Ponta” si ca „impreuna stim sa generam crestere economica”.

„Aceasta guvernare a facut bine romanilor. Ma bucur ca UNPR face parte din aceasta echipa de succes si am contribuit la rezultatele guvernarii”, a adaugat Oprea.media-144276207457662300

Despre slasher

Check Also

OFSD Calafat a dovedit ca se pricepe si la politica si la bucatarie

Azi cateva dintre reprezentantele organizatiei de femei a PSD Calafat au participat la Baile Herculane …

2 Comentarii

  1. Oportunitatea numarul unu! Ascensiunea noastra fenomenala i-a convins pe toti ca suntem cei mai seriosi! Tu ai un vis fierbinte? Iti doresti succes si properitate? Vino in cea mai dinamica echipa si incepe sa castigi bani! Aici ai instruire gratuita de cea mai buna calitate si sustinere pas cu pas, chiar daca nu ai niciun fel de experienta! Cere acum detalii mai multe la adresa de email:nicoleta.iruc@yahoo.com

  2. SOBOLANU DOROBANTU

    DECI INCA PUTIN SPER NU MULT PSD V A AVEA IZMENE DE LA IZMENARU MILIONAR OPREA GENERAL POLITRUC FACUT LA APELUL BOCANCILOR INTRAT IN CARTEA RECORDURILOR CA GENERAL CU 4 STELE FARA SA FI PARTICIPAT ODATA LA O CONFRUNTARE ARMATA ,DR IN IZMEONOLOGIE DE NIVEL NATIONAL SI INTERNATIONAL !!!!! APROPO ESTE MILIONAR IN EURO A FACUT O DONATIE CEVA UMANITAR IN CALAFAT SAU IN CRAIOVA !!!!!! ORICUM IL ASTEAPTA PE EL ,PE PANDELE ,ONTANU DNA UL SI ATUNCI SE SCHIMBA CALIMERA !!!!DEOCAMDARTA ARE UN POLITIST TANAR DECEDAT PE CONSTIINTA CAND SIGUR VENEA DE LA O CHERMEZA !!!!ASA SA I AJUTE DUMNEZEU IZMENARULUI !!!!!!

Lasă un răspuns

Or wait 5 seconds
%d blogeri au apreciat: