Home / Politica / OFICIAL ! Trump anunta ca va imbunatati relatiile cu Rusia ! Romania tot mai singura !

OFICIAL ! Trump anunta ca va imbunatati relatiile cu Rusia ! Romania tot mai singura !

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat duminică într-o conferință de presă că Donald Trump i-a confirmat faptul că va îmbunătăți relațiile dintre SUA și Rusia. Potrivit liderlului de la Kremlin, discuția ar fi fost purtată telefonic.
„Președintele ales a confirmat că este gata să normalizeze relațiile ruso-americane. Eu i-am spus același lucru. Nu am discutat când și unde ne vom întâlni”, a afirmat Putin, care a discutat la telefon cu Trump în urmă cu o săptămână, pentru prima dată după alegerea acestuia, scrie Agerpres.

Aflat la Lima pentru summit-ul anual Forumului de Cooperare Economică Asia-Pacific (APEC), Putin a avut și un scurt dialog cu actualul președinte american, Barack Obama, aflat la final de mandat. Liderul de la Kremlin a anunțat că i-a mulțumit omologului său de la Casa Albă pentru „anii de colaborare” și că l-a invitat să viziteze Rusia oricând dorește.
In acest context este clar ca partenerul strategic va face numeroase concesii Rusiei in zona sa de influenta . Deja inconjurata de tari proruse Romaniei este tot mai singura si singura sa sansa este in a avea relatii macar normale cu aceasta tara .

putin_05315300_79523200_97821800_34000100

Despre slasher

Check Also

Claudiu Manda si-a inceput fulminant mandatul de presedinte al comisiei SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost audiat marți în Comisia parlamentară de control a …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: