Home / Local / OFICIAL ! Consiliul local va face restructurarea angajatilor primariei !

OFICIAL ! Consiliul local va face restructurarea angajatilor primariei !

Din surse oficiale va informam ca marea majoritate a consilierilor locali au hotarat sa realizeze o restructurare ampla a angajatilor primariei municipiului Calafat . Restructurarea va fi decisa  de catre consiliul local care considerea vinovata exclusiv administratia locala de blocajul financiar in care s-a ajuns .

Restructurarea va duce la desfiintarea a aproximativ 40 de posturi care vizeaza in special ultimii angajati care in opinia consilierilor nu isi gasesc utilitatea iar ale caror salarii duc catre un deficit care genereaza nu numai lipsa de investitii dar si la blocarea functionalitatii primariei . De asemenea consiliul doreste prina aceasta restructurare sa asigure si cofinantarea proiectelor europene pentru care administratia locala a incercat sa obtina un imprumut . Masura este una benefica mai ales ca nu va afecta vechii angajati cu experienta care tin in spate cu adevarat functionalitatea primariei ,

Asa cum am aratat intr-un alt articol un angajat nu genereaza numai costurile de salarizare ci si alte cheltuieli conexe . De asemenea veniturile brute platite de primarie sunt aproape dublul veniturilor nete ., astfel ca pentru un angajat care primeste 4000 lei in mana primaria plateste in realitate aproximativ 8000 salariu net cu tot cu contributii la stat . Desi pentru un simplu angajat se platesc aproape un miliard lei vechi pe an . Daca aceasta retructurare nu va rezolva problemele consilierii doresc sa continue disponibilizarile in viitor pana se va echilibra bugetul orasului . Consiliul local va lua aceste masuri dar si multe altele din cate se pare pentru a remedia erori pe care ei le considera ca fiind ale conducerii primariei si careia vrea sa ii rezerve doar un rol decorativ pana la finele acestui mandat .

 

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

OFICIAL ! Se face restructurarea angajatilor primariei !

Ziarul de Calafat a avut din nou dreptate cand a anuntat faptul ca se va …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × five =

%d blogeri au apreciat: