Home / Actualitate / O noua vulcanizare linga statia MOL Calafat

O noua vulcanizare linga statia MOL Calafat

Calafatul beneficiaza de o noua vulcanizare,recent deschisa la intrarea in municipiu langa statia MOL. Dotata cu utilaje moderne de echilibrat rotile,vulcanirarea vine in intampinarea celor mai exigente cerinte ale clientilor.Se executa lucrari nu numai pentru autoturisme ci si pentru autocamioane si utilitate,la cele mai inalte standare.Verificari de pneuri,inlocuiri cu pneuri noi si remedierea penelor sunt numai cateva din lucrarile ce se executa aici.Din discutiile cu patronul acestei societati ,SOFIAL45,reiese ca in curand se vor oferi catre clienti si alte servicii mult mai diversificate.Asteptam cu interes dezvoltarea acestei afaceri,cat si altele noi generatoare de locuri de munca pentru municipiul nostru.

Asa cum a promis ,primarul Lucian Ciobanu si administratia locala sustin toate initiativele private din municiul nostru.

O Noua Vulcanizare Linga Statia MOL Calafat vulcanizare2 - O Noua Vulcanizare Linga Statia MOL Calafat vulcanizare3 - O Noua Vulcanizare Linga Statia MOL Calafat vulcanizare4 - O Noua Vulcanizare Linga Statia MOL Calafat vulcanizare5 - O Noua Vulcanizare Linga Statia MOL Calafat

Despre terrdy

Check Also

Politistii calafeteni l-au depistat pe Dorel V. din Ciupercenii Vechi fara permis la volanul unui autoturism radiat

Conform IPJ Dolj, ieri, 20 martie a.c., în jurul orei 13.00, poliţişti din cadrul Poliţiei …

Leave a Reply

FACEBOOK LIKE close[x]
Or wait 50 countdown seconds
%d blogeri au apreciat: