Home / PUBLICITATE / Nu uitati : NU TREBUIE SA PLATITI TAXE DE REZILIERE cand inchideti inainte de termen contractele de telefonie mobila sau internet !

Nu uitati : NU TREBUIE SA PLATITI TAXE DE REZILIERE cand inchideti inainte de termen contractele de telefonie mobila sau internet !

M-am batut in Senat doi ani pana a fost adoptata aceasta lege! A fost promulgata in 2010 de Presedintele tarii!
Folositi-o pentru ca este pacat sa cedati si sa le platiti sume de bani aberante!
Legea 161/2010 pentru modificarea art. 84 din Legea nr. 296/2004 privind Codul consumului si a Legii nr. 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele incheiate intre comercianti si consumatori.
Legea 161/2010 se traduce intr-un act de reparatiune morala pentru milioanele de romani care au ajuns in ultimii ani de zile, victime ale sistemului abuziv si incorect de pretindere a taxelor de reziliere a contractelor incheiate de consumatorii romani in domeniul internet-telefonie fiind prevazut faptul ca:”Dreptul consumatorului la denuntarea contractului nu poate fi anulat sau conditionat de nicio clauza contractuala sau intelegere intre parti, in cazurile prevazute de lege, aceasta fiind considerata nula de drept. Drepturile partilor referitoare la o justa despagubire nu vor fi afectate in cazul denuntarii unilaterale”
Daca firma de telefonie mobila / internet refuza sa dea curs legii va sfatuiesc sa faceti :
1. PLANGERE LA OPC
2. Sa-i dati in judecata
Iata si detalii de la adoptarea legii

http://www.urbaniulian.ro/2009/11/25/vesti-bune-pentru-consumatori-senatul-a-aprobat-legea-de-eliminare-a-taxelor-de-reziliere-a-contractelor-de-internet-si-telefonie-mobila/Nu Uitati : NU TREBUIE SA PLATITI TAXE DE REZILIERE Cand Inchideti Inainte De Termen Contractele De Telefonie Mobila Sau Internet !

Despre slasher

Check Also

apartamente noi Brasov

Un proiect nou sub umbrela Maurer Imobiliare – locuinte inalt standardizate pentru brasoveni

Unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Transilvania, Maurer Imobiliare dezvolta un nou proiect, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *