Home / Local / Nou incident armat în Moţăţei : Două persoane au fost împuşcate. „A tras în noi fără milă. A vrut să ne omoare“

Nou incident armat în Moţăţei : Două persoane au fost împuşcate. „A tras în noi fără milă. A vrut să ne omoare“

Două persoane din comuna doljeană Moţăţei au ajuns la spital după ce au fost împuşcate de un consătean. Victimele au povestit că atacatorul a vrut să le omoare şi a venit pregătit de atac.

Oamenii legii l-au reţinut pentru 24 de ore pe
pe atacatorul din comuna doljeană Moţăţei, însă instanţa l-a eliberat sub control judiciar. Victimele au povestit că Radu Măgăreaţă este un bărbat violent şi este obişnuit să îşi facă singur dreptate. Supărat că animalele vecinilor au intrat pe terenul lui a luat o armă şi a tras fără milă.

„Noi când ne-am întâlnit cu el avea pistolul în mână. A tras în noi fără milă. A vrut să ne omoare. În momentul în care m-am dat jos din maşină a îndreptat pistolul către mine şi m-a împuşcat în abdomen, iar pe ciobanul care ne însoţea în zona feţei. Am văzut că a îndreptat arma şi către fiul meu, aşa că am luat o furcă şi l-am lovit. Noi am fost în legitimă apărare. Ce trebuia să facem să stăm să tragă în noi ca la Palilula? Medicii nu au reuşit să îmi scoată glonţul din abdomen. Mi-au spus că există posibilitatea să îmi atingă un nerv la şirea spinării şi pot să rămân paralizată”, a povestit Irina Mândoiu.

Atacatorul în libertate
Radu Măgăreaţă nu a vrut să comenteze acuzaţiile care i se aduc. „Oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, nerespectarea armelor şi munţilor şi folosirea unei arme neletale fără drept. Bărbatul care a folosit pistolul neletal nu era deţinător legal de armă. A fost reţinut pentru 24 de ore, însă ulterior prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a dispus cercetarea acestuia sub control judiciar” , a spus Alin Apostol, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.
Atacatorul este cercetat ăn stare de libertate
După ce a împuşcat-o pe femeia de 41 de ani în abdomen, atacatorul a mai tras cu arma şi către un cioban. Acesta din urmă a fost împuşcat în zona feţei. „Cu două zile înainte de incindent am fost ameninţat cu moartea. Mi-a spus că animalele au intrat pe terenul lui şi că din această cauză o să plătesc. Degeaba am încercat să îi spun că nu are dreptate . A luat pistolul şi a tras în mine. Cred că a vrut să îmi tragă un glonţ direct în cap, dar m-a lovit în zona feţei. Mie chiar îmi este frică de el şi nu înţeleg cum a fost lăsat în libertate. Poliţia ne-a transformat acum pe noi în inculpaţi pentru că l-am lovit cu furca. Trebuia să stăm să ne omoare şi să nu ne apărăm” , a precizat Sorin Lepădat.

Atacatorul din comuna Moţăţei a împuşcat două persoane, una în abdomen, iar alta în zona feţei
Oamenii din comuna doljeană Moţăţei susţin că atacatorul este obişnuit să îşi facă singur dreptate. „A mai ameninţat cu arma şi alţi oameni din comună. Eu ştiam că are armă, aşa că m-am ferit de el tot timpul. A mai avut probleme cu legea, iar din câte ştiu a mai fost arestat”, a povestit un localnic.
Oamenii susţin că toată lumea ştia că atacatorul are o armă
Pe data de 5 decembrie în satul Palilula din Dolj un bărbat din Timiş şi-a executat vecinii în plină stradă patru vecini. Doi bărbaţi (tată şi fiu) au murit, iar alţi doi au ajuns la Spitalul Judeţean din Craiova. Atacatorul un tânăr cunoscut cu afecţiuni psihie s-a sinucis la scurt timp.

Sursa- http://adevarul.ro

Despre slasher

Check Also

Alina Bica – legaturi periculoase in zona Calafat !

Fostul sef al DIICOT , protejata a fostului presedinte Traian Basescu si prietena a Elenei …

Un comentariu

  1. Unii se cred in filmele de western?

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: