Home / Politica / NE NECREZUT ! PNL devine primul partid dupa FSN care va castiga cu peste 50% alegerile

NE NECREZUT ! PNL devine primul partid dupa FSN care va castiga cu peste 50% alegerile

PNL merge spre o premieră după alegerile castigate de FSN in 1990: un singur partid care obtine peste 50% din voturi dar si majoritatea locurilor din Parlament, este de părere sociologul Alin Teodorescu.

„PNL este pe primul loc in optiunile electorale. Liberalii n-au de ce sa se miste inainte de campania electorala. Presedintele a spus ca ii ofera o portita lui Ponta pana in 2016 si ca nu va face niciun efort sa schimbe PSD pana in 2016. Deci PNL nu are de ce sa se bata in momentul de fata, se va bate in campanie. Totul depinde de miscarile pe care le va face PSD, daca PSD isi revine si intelege ce doreste publicul de la el in calitate de majoritate parlamentara, de Guvern, atunci s-ar putea sa faca mai mult de 36% in locale, dar sansele sunt mici. PNL ar avea 45%, un partid mare care s-ar putea ca prima data dupa 1990 sa avem un partid care depaseste 50% nu doar in locuri parlamentare ci si in optiuni de vot. PNL trebuie doar sa astepte erorile lui Ponta, ele vin zilnic, uitati-va la impozitarea bacsisului”, a declarat sociologul Alin Teodorescu, actual director al IMAS si fost şef al cancelariei premierului Adrian Năstase, intr-o interventie la Realitatea TV.

FSN este singurul partid care a obtinut in Romania majoritatea locurilor din Parlament, in urma alegerilor din mai 1990.media-141545673783998700

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Tabăra politică de vară  a CSLDE „START – alegem România” a pus accent pe diminuarea fenomenului de „brain drain”

Peste 50 de tineri politicieni liberal democrați, membri ai Clubului Studenților Alianței Liberalilor și Democraților …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + nineteen =

%d blogeri au apreciat: