Home / Monden / Monstrul de sub apele Dunării

Monstrul de sub apele Dunării

Doi prieteni nu au mai ieșit la pescuit de un an, dar într-o dimineață s-au decis să iese cu barca pe Dunăre în Golful de la Dubova în județul Mehedinți.

Azi-dimineaţă am plecat pe baltă cu un amic cu o ambarcaţiune, am momit în moduri diferite şi la râmă neagră şi la coropişniţă. Într-adevăr la montura de coropişniţă, cam la aproximativ o oră două a fost o zmucitură puternică. A fost multă adrenalină, multă muncă, distracţie în acelaşi timp, aproximativ două ore şi jumătate a durat lupta, după care am ieşit învingători.
A fost o experienţă deosebită, nu sunt un pescar profesionist, sunt un amator. Am avut de luptat cu el şi dar cu final fericit pentru că am reuşit să ies cu acest uriaş la mal, povesteşte Claudiu Cernea.
Și au prins, au prins un somn de peste 90 de kilograme la lansetă, având o lungime de 210 cm și aproape un metru în diametru. Un adevărat monstru acvatic.
Bărbatul a devenit vedetă cu captura vieții sale și le-a dat o lecție pescarilor cu o simplă lansetă. Acum gigantul somn se pregătește într-o baie de legume sub o rețetă bine știută de ciorbă și o parte se relaxează pe grătarul bine încins.646x404

Comments

comments

Despre slasher

Check Also

ANM, prognoza meteo de PAȘTI 2018. VREMEA în 8, 9, 10 aprilie în toată țara

ANM, prognoza meteo de PAȘTI 2018. VREMEA în 8, 9, 10 aprilie De Paști, nu vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FACEBOOK LIKE close[x]
Or wait 50 countdown seconds
%d blogeri au apreciat: