Home / Sport / MM şi Gica Popescu Popescu, eliberaţi de la Rahova! “Nu mai sînt aici”

MM şi Gica Popescu Popescu, eliberaţi de la Rahova! “Nu mai sînt aici”

Mihai Stoica şi Gică Popescu au scăpat de regimul închis de executare a pedepsei. Cei doi au fost mutați din Penitenciarul Rahova în urmă cu cîteva zile, iar în acest moment își ispășesc pedeapsa la Jilava, unitate cu regim semideschis.
“Deţinuţii Mihai Stoica şi Gică Popescu nu mai figurează în penitenciarul Rahova”, a confirmat Gabriela Livadariu, purtătoare de cuvînt a penitenciarului Rahova, pentru FANATIK.RO. Trei ani și șase luni este pedeapsa pe care o are de executat Mihai Stoica, în timp ce pentru Gică Popescu s-a dispus o condamnare de trei ani și o lună. Pînă în acest moment, cei doi au ispășit zece luni din pedeapsă.
Persoanele condamnate care execută pedeapsa în regim semideschis sînt cazate în comun, se pot deplasa neînsoțite în zone prestabilite din interiorul penitenciarului, prestează muncă și desfășoară activități educative, culturale, terapeutice, de consiliere psihologică și asistență socială, moral-religioase, instruire școlară și formare profesională, sub supraveghere, în grupuri, în spații din interiorul penitenciarului care rămîn deschise în timpul zilei, în condițiile stabilite prin regulamentul de aplicare a prezentei legi.
Persoanele condamnate care execută pedeapsa în regim semideschis pot presta muncă și desfășura activități educative, culturale, terapeutice, de consiliere psihologică și asistență socială, moral-religioase, instruire școlară și formare profesională, în afara penitenciarului, sub supraveghere inclusiv electronică, în condițiile stabilite prin regulamentul de aplicare a prezentei legi, se notează pe site-ul Administrației Naționale a Penitenciarelor. – See more at: http://www.fanatik.ro/popescu-4-399805#sthash.iZFx9f5M.dpuf61581655

Despre slasher

Check Also

Rezultate excelente pentru sportivii calafeteni in Bulgaria

Turneu internațional de judo Kozlodui, Bulgaria Pe data de 02.12.2017, în oraș Kozlodui s-a desfășurat …

Un comentariu

  1. Ma bucur si ma rog ptr. Eliberarea lui Gică! Cât despre individul MM , „numai de bine”!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: