Home / Sport / Mitu – Bouchard 4-6, 6-4, 6-1. Fenomenala Andreea , la debutul în Fed Cup, o face pe nesimtita Genie să plângă. „România are un nou star în tenis”

Mitu – Bouchard 4-6, 6-4, 6-1. Fenomenala Andreea , la debutul în Fed Cup, o face pe nesimtita Genie să plângă. „România are un nou star în tenis”

22:10 Mitu este super starul din teren în acest moment! Îi iese totul cu dreapta şi o subordonează pe Genie cu serviciul, 5-1!

22:02 Andreea defilează pe teren şi are două break-uri în faţă, 4-1! Aproape de o victorie incredibilă în faţa numărului 7 mondial!

21:55 Mitu e „on fire”! România se duce la 2-0, moment în care comentatorii canadieni îşi strigă frustrarea: „Nu e rău pentru o începătoare”!

#CANROU A sensational shot from Andreea Mitu hands her the second set 64 and we’re going to a 3rd! Who will take it? pic.twitter.com/ZEDEGF1Ruq
21:50 Vine break-ul pentru România şi în decisiv, 1-0! Mitu face deranj la Montreal! Raportul loviturilor direct câştigătoare din setul doi este 14-4 în favoarea româncei.

21:43 Seeeeeeeet Româniaaa, 6-4!!! Andreea Mitu câştigă primul set din carieră în faţa unei jucătoare din Top 10! O dreaptă maginifică a bucureştencei o face pe Bouchard să-şi ascundă privirea plină de lacrimi în prosop: „Dau mâna cu ea la sfârşit, vreau să-i ating mâna dreaptă, e prea bună”, probabil că gândeşte Genie acum!

21:33 Breeeak Mitu, în urma greşelilor neforţate ale adversarei, şi România serveşte pentru setul doi, la 5-4!

21:27 Bouchard joacă mult mai bine decât în meciul cu Dulgheru, variază mingile, şi se duce la 4-3! Pauză de odihnă, moment în care am răgaz să vă prezint câţiva fani canadieni. Şi-au luat vuvuzele, pentru a putea ţine piept „Armatei tricolore”!

21:22 Mitu egalează la 3 în setul doi, moment în care Teo Cercel, preparatorul fizic al Simonei Halep, se ridică în picioare şi o încurajează pe bucureşteancă. Presupun că Teo a fost lăsat cu greu de Simona Halep să meargă la Montreal, pentru a nu pune în pericol obligaţiile de la Stuttgart!

21:15 Andreea continuă să fie inconstantă şi Genie n-are cum să o ierte, 2-2! „Genie Army”, armata de hipsteri din tribune, s-a trezit la viaţă!
21:05 Mitu îşi menţine break-ul în setul doi, 4-6, 2-1! Genie este cu gândul la Justin Bieber în aceste momente.
0:59 Bouchard iese din control după câştigarea primului act, ia Mitu îi rupe serviciul, 4-6, 1-0!

#CANROU Bouchard takes the opening set against Mitu 64. Can she make up for her disappointing loss yesterday? pic.twitter.com/TbvrhyyJje

20:52 Set Canada, 6-4! Andreea izbeşte fileul cu dreapta, la prima minge de set a adversarei! În pauza dintre manşe, cu amabilitatea lui Neal Trousdale, vă puteţi delecta cu tatuajul Andreei Mitu şi unghiile vopsite în tricolor…

20:45 Bouchard are 5-4, dar Mitu se află la serviciu. Îmi amintesc un meci al Andreei, în urmă cu 3 ani, la Arenele BNR. Tatăl ei îmi spunea că dreapta fiicei este de Top 10 WTA! Nu spera însă la acea vreme că Andreea îşi va măsura forehand-ul de Top 10 cu o tenismenă din Top 10, în Fed Cup.

20:40 Iată că cedează şi serviciul canadiencei! Andreea reintră în set cu un rebreak rapid, 3-4! Dreapta în cross este arma ucigătoare a lui Mitu, cu care îi pune probleme lui Genie până acum
20:35 Break Bouchard, 4-2! Defensiva canadiencei este la un nivel înalt.

20:30 Se merge cap la cap cu serviciul şi Genie face 3-2! Nicio minge de break până acum.

20:26 Comentatorul canadian al meciului a făcut o dezvăluire foarte importantă! Acesta ne spune că Alina Tecşor i-a transmis că îi aparţine decizia de a nu o trimite pe Irina Begu în teren, în meciul cu Eugenie Bouchard, pentru a o odihni în eventualitatea unui meci de dublu.

0:22 Bouchard conduce cu 2-1. Căpitanul Alina Tecşor îi dă sfaturi Andreei Mitu, însă acestea nu se aud pe transmisie. Ea pare a spune: „Ilie Năstase va auzi de tine după meciul ăsta!”
20:20 După un game uşor al lui Genie, Andreea îşi face şi ea serviciul, la 30, scor 1-1. Multe steaguri tricolore la Montreal! Au rămas de la meciurile de box ale lui Lucian Bute!prosport.romiti

Comments

comments

Despre slasher

Check Also

Al doilea succes consecutiv la Zagreb pentru ‘ calafeteanul Adrian Şulcă

Al doilea succes consecutiv la Zagreb pentru ‘ calafeteanul Adrian Şulcă Judoka originar din Calafat, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FACEBOOK LIKE close[x]
Or wait 50 countdown seconds
%d blogeri au apreciat: