Home / Sport / Mitu – Bouchard 4-6, 6-4, 6-1. Fenomenala Andreea , la debutul în Fed Cup, o face pe nesimtita Genie să plângă. „România are un nou star în tenis”

Mitu – Bouchard 4-6, 6-4, 6-1. Fenomenala Andreea , la debutul în Fed Cup, o face pe nesimtita Genie să plângă. „România are un nou star în tenis”

22:10 Mitu este super starul din teren în acest moment! Îi iese totul cu dreapta şi o subordonează pe Genie cu serviciul, 5-1!

22:02 Andreea defilează pe teren şi are două break-uri în faţă, 4-1! Aproape de o victorie incredibilă în faţa numărului 7 mondial!

21:55 Mitu e „on fire”! România se duce la 2-0, moment în care comentatorii canadieni îşi strigă frustrarea: „Nu e rău pentru o începătoare”!

#CANROU A sensational shot from Andreea Mitu hands her the second set 64 and we’re going to a 3rd! Who will take it? pic.twitter.com/ZEDEGF1Ruq
21:50 Vine break-ul pentru România şi în decisiv, 1-0! Mitu face deranj la Montreal! Raportul loviturilor direct câştigătoare din setul doi este 14-4 în favoarea româncei.

21:43 Seeeeeeeet Româniaaa, 6-4!!! Andreea Mitu câştigă primul set din carieră în faţa unei jucătoare din Top 10! O dreaptă maginifică a bucureştencei o face pe Bouchard să-şi ascundă privirea plină de lacrimi în prosop: „Dau mâna cu ea la sfârşit, vreau să-i ating mâna dreaptă, e prea bună”, probabil că gândeşte Genie acum!

21:33 Breeeak Mitu, în urma greşelilor neforţate ale adversarei, şi România serveşte pentru setul doi, la 5-4!

21:27 Bouchard joacă mult mai bine decât în meciul cu Dulgheru, variază mingile, şi se duce la 4-3! Pauză de odihnă, moment în care am răgaz să vă prezint câţiva fani canadieni. Şi-au luat vuvuzele, pentru a putea ţine piept „Armatei tricolore”!

21:22 Mitu egalează la 3 în setul doi, moment în care Teo Cercel, preparatorul fizic al Simonei Halep, se ridică în picioare şi o încurajează pe bucureşteancă. Presupun că Teo a fost lăsat cu greu de Simona Halep să meargă la Montreal, pentru a nu pune în pericol obligaţiile de la Stuttgart!

21:15 Andreea continuă să fie inconstantă şi Genie n-are cum să o ierte, 2-2! „Genie Army”, armata de hipsteri din tribune, s-a trezit la viaţă!
21:05 Mitu îşi menţine break-ul în setul doi, 4-6, 2-1! Genie este cu gândul la Justin Bieber în aceste momente.
0:59 Bouchard iese din control după câştigarea primului act, ia Mitu îi rupe serviciul, 4-6, 1-0!

#CANROU Bouchard takes the opening set against Mitu 64. Can she make up for her disappointing loss yesterday? pic.twitter.com/TbvrhyyJje

20:52 Set Canada, 6-4! Andreea izbeşte fileul cu dreapta, la prima minge de set a adversarei! În pauza dintre manşe, cu amabilitatea lui Neal Trousdale, vă puteţi delecta cu tatuajul Andreei Mitu şi unghiile vopsite în tricolor…

20:45 Bouchard are 5-4, dar Mitu se află la serviciu. Îmi amintesc un meci al Andreei, în urmă cu 3 ani, la Arenele BNR. Tatăl ei îmi spunea că dreapta fiicei este de Top 10 WTA! Nu spera însă la acea vreme că Andreea îşi va măsura forehand-ul de Top 10 cu o tenismenă din Top 10, în Fed Cup.

20:40 Iată că cedează şi serviciul canadiencei! Andreea reintră în set cu un rebreak rapid, 3-4! Dreapta în cross este arma ucigătoare a lui Mitu, cu care îi pune probleme lui Genie până acum
20:35 Break Bouchard, 4-2! Defensiva canadiencei este la un nivel înalt.

20:30 Se merge cap la cap cu serviciul şi Genie face 3-2! Nicio minge de break până acum.

20:26 Comentatorul canadian al meciului a făcut o dezvăluire foarte importantă! Acesta ne spune că Alina Tecşor i-a transmis că îi aparţine decizia de a nu o trimite pe Irina Begu în teren, în meciul cu Eugenie Bouchard, pentru a o odihni în eventualitatea unui meci de dublu.

0:22 Bouchard conduce cu 2-1. Căpitanul Alina Tecşor îi dă sfaturi Andreei Mitu, însă acestea nu se aud pe transmisie. Ea pare a spune: „Ilie Năstase va auzi de tine după meciul ăsta!”
20:20 După un game uşor al lui Genie, Andreea îşi face şi ea serviciul, la 30, scor 1-1. Multe steaguri tricolore la Montreal! Au rămas de la meciurile de box ale lui Lucian Bute!prosport.romiti

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

CS”Independența”Calafat pe podium in Bulgaria!

CS”Independența”Calafat pe podium in Bulgaria! În perioada 6.10.2018,în orașul Montana din Bulgaria,s-a desfășurat a 35-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 20 =

%d blogeri au apreciat: