Home / Local / Mircea Guta a detensionat situatia exploziva de la Maglierie ! Oamenii s-au intors linistiti la munca dupa discutia cu primarul !

Mircea Guta a detensionat situatia exploziva de la Maglierie ! Oamenii s-au intors linistiti la munca dupa discutia cu primarul !

Azi la primarie a avut loc o demonstratie spontana la care au participat cateva sute de persoane din partea SC Maglierie Cristiani. Acestia au trimis o delegatie care au discutat la sediul primariei cu primarul Mircea Guta si viceprimarul Doru Mituletu . Acestia au protestat in urma unui articol aparut in Gazeta de sud despre care sustineau ca a afectat afacerile fabricii si ca ar pune in pericol viitorul acestei intreprinderi . Mircea Guta a detensionat spiritele si a convins delegatia ca primaria face tot posibilul pentru ca aceasta intreprindere extrem de importanta pentru Calafat sa isi continue si chiar sa isi dezvolte activitatea . Martori la aceasta discutie a fost o delegatie de peste 25 de oameni iar maine va fi publicat si filmul integral al discutiei . Maine primaria va publica si o declaratie de sustinere pentru continuarea activitatii la Maglierie Cristiani care este cel mai mare angajator din sudul judetului Dolj .5

Despre slasher

Check Also

Cum s-a intamplat accidentul de ieri de la Perisor

Un bărbat şi-a pierdut viaţa şi alte două persoane au ajuns la spital, în urma …

20 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *