Home / Local / Mircea Guta a detensionat situatia exploziva de la Maglierie ! Oamenii s-au intors linistiti la munca dupa discutia cu primarul !

Mircea Guta a detensionat situatia exploziva de la Maglierie ! Oamenii s-au intors linistiti la munca dupa discutia cu primarul !

Azi la primarie a avut loc o demonstratie spontana la care au participat cateva sute de persoane din partea SC Maglierie Cristiani. Acestia au trimis o delegatie care au discutat la sediul primariei cu primarul Mircea Guta si viceprimarul Doru Mituletu . Acestia au protestat in urma unui articol aparut in Gazeta de sud despre care sustineau ca a afectat afacerile fabricii si ca ar pune in pericol viitorul acestei intreprinderi . Mircea Guta a detensionat spiritele si a convins delegatia ca primaria face tot posibilul pentru ca aceasta intreprindere extrem de importanta pentru Calafat sa isi continue si chiar sa isi dezvolte activitatea . Martori la aceasta discutie a fost o delegatie de peste 25 de oameni iar maine va fi publicat si filmul integral al discutiei . Maine primaria va publica si o declaratie de sustinere pentru continuarea activitatii la Maglierie Cristiani care este cel mai mare angajator din sudul judetului Dolj .5

Despre slasher

Check Also

Irakian prins la PTF Calafat ascuns într-un microbuz

oliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au depistat, ascuns într-un …

Leave a Reply

FACEBOOK LIKE close[x]
Or wait 50 countdown seconds
%d blogeri au apreciat: