Home / Local / Minor de 13 ani din Pleniţa , autor al unui furt din locuinţă

Minor de 13 ani din Pleniţa , autor al unui furt din locuinţă

În data de 19.02.2017, ora 1700, Poliția Băilești a fost sesizată de către o femeie din municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, aceasta reclamând faptul că, în cursul lunii februarie 2017, persoane necunoscute au pătruns în casa nelocuită, proprietate personală, situată în comuna Plenița, Dolj, de unde au sustras mai multe bunuri, prejudiciul cauzat fiind de 1.000 lei.
Oamenii legii ajunși la fața locului în temeiul sesizării au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, totodată fiind demarate cercetările în vederea identificării autorilor. Astfel, în mai puțin de o zi de la data sesizării, în urma activităților specifice desfășurate de polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Pleniţa a fost identificat și condus pentru audieri Ș.D., de 13 de ani, din comuna Plenița, Dolj. Din investigații s-a stabilit că acesta a profitat de faptul că bătrâna nu locuiește în imobil, a pătruns prin efracție și a sustras bunurile. Polițiștii doljeni au recuperat în totalitate bunurile sustrase pe care le-au restituit persoanei vătămate, iar în cauză cercetările continuă pentru stabilirea situației de fapt.

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

OFICIAL ! Se face restructurarea angajatilor primariei !

Ziarul de Calafat a avut din nou dreptate cand a anuntat faptul ca se va …

2 Comentarii

  1. cum vine asta ? O femeie din Severin , sesizeaza Politia Bailesti ca s-a furat in Plenita ! iar stirea o da ziarul din Calafat !

  2. Astia sunt stiri bomba…ce vrei sa nu te doara capul cand citesti???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty + two =

%d blogeri au apreciat: