Home / Politica / Mihai Voicu – primul invitat de marca la interviurile Ziarul de Calafat – live

Mihai Voicu – primul invitat de marca la interviurile Ziarul de Calafat – live

Asa cum am anuntat Ziarul de Calafat va lansa prima televiziune online din zona Calafat dupa modelul ziarului Gandul . Avem deja mai multe confirmari pentru prezenta la emisiunile care vor incepe in luna februarie in special din partea primarilor din zona . Cu toate acestea primul invitat de marca este unul dintre liderii si principalii comunicatori ai noului PNL , fostul minicitru Mihai Voicu . La bursa zvonurilor Mihai Voicu este creditat cu sanse reale de a ocupa in curand o importanta functie in stat . Mihai Voicu a fost Secretar General al Guvernului (2004-2006) , Ministru pentru Rel. cu Parlamentul (2006-2008) , vicepresedinte al Camerei Deputatilor -2009 , Ministru pentru Mediul de Afaceri si IMM – 2012 , Ministru pentru Rel cu Parlamentul 2012-2013 . Acesta este vicepresedinte PNL si a fost unul din principalii sustinatori ai presedintelui Klaus Iohannis si al noului presedinte PNL – Alina Gorghiu . Mihai Voicu este la al treilea mandat parlamentar dintre care doua obtinute in colegiul Calafat .

Despre slasher

Check Also

Claudiu Manda si-a inceput fulminant mandatul de presedinte al comisiei SRI

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost audiat marți în Comisia parlamentară de control a …

2 Comentarii

  1. eu vreau sa vad toti primarii din zona,care l au tradat pe mihai voicu,iar acum vin sa spuna cat de liberali sunt ei.

  2. Ei sustinator,zii mai bine amant in doua rinduri ca odata s-a interpus Bogdan Olteanu, vice-guvernatorul BNR,pe care sefa voastra l-a despartit de sotie si copii.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: