Home / Politica / Mihai Voicu a anuntat alianta PNL cu PSRO

Mihai Voicu a anuntat alianta PNL cu PSRO

La conferinţa de presă a PNL şi PSRO nu au participat co-preşedinţii PNL sau preşedintele PSRO, Mircea Geoană, ci deputaţii Mihai Voicu şi Cezar Preda din partea PNL, respectiv Florentin Gust din partea PSRO. Protocolul de colaborare a fost semnat înainte de preşedinţii celor două partide.

Obiectivul acestei alianţe este acela de a „izola coaliţia răului, reprezentată de dl. Oprea, dl. Dragnea şi dl Băsescu”, a spus Florentin Gust, deputat PSRO.

La rândul său, Mihai Voicu a precizat că acest protocol prevede „participarea pe liste proprii la aceste alegeri”.

„PSRO este o alternativă la actualul carusel de partide tradiţionale şi considerăm că este obligatoriu, în condiţiile în care în jurul PSD şi al sateliţilor acestuia şi al lui Traian Băsescu s-a constituit o adevărată coaliţie a răului, care încearcă să perpetueze vechiul sistem politic, vechiul sistem corupt şi mafiot, vechiul sistem care încearcă să-şi salveze privilegiile şi să schimbe mersul justiţiei, avem obligaţia împreună cu cei care cred în aceste idealuri de schimbare şi de transformare adevărată să creăm o alternativă mai puternică. Şi, de aceea, suntem deschişi pentru stabilirea de acorduri de guvernare şi de majorităţi post electorale cu partide care doresc să vină în întâmpinarea crezului şi priorităţilor noastre. Este vorba de PNL, de alte formaţiuni de talie poate mai mică, că e vorba de platforme civice, de cetăţeni care doresc să reprezinte adevărata schimbare. Decizia noastră este să intram într-o discuţie post electorală şi un acord politic post electoral cu PNL. Este un pas pe care am stabilit să-l facem în perioada imediat următoare”, a afirmat Geoană, ieri, într-o conferinţă de presă.big_voicu_03oct12

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Tabăra politică de vară  a CSLDE „START – alegem România” a pus accent pe diminuarea fenomenului de „brain drain”

Peste 50 de tineri politicieni liberal democrați, membri ai Clubului Studenților Alianței Liberalilor și Democraților …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 − three =

%d blogeri au apreciat: