Home / PUBLICITATE / METEO. Vremea de Revelion și în următoarele zile

METEO. Vremea de Revelion și în următoarele zile

Ninsorile şi vântul îşi pierd puterea după o zi în care au răscolit 10 judeţe. Vremea nu ne dă răgaz însă: gerul va strânge ţara ca într-un cleşte!

Viscolul se mai domolește în această noapte, dar nu se oprește de tot. Luni noapte vor mai fi intensificări ale vântului cu rafale de 50-60 de kilometri la oră în partea de est și sud-est a României, motiv pentru care zece județe din Moldova și Dobrogea se vor afla până marți dimineață la ora 6:00 sub cod galben de vânt. Acest vânt se va mai asocia cu ninsori, dar slabe cantitativ. Cu precădere, zăpada deja depusă va fi spulberată de aceste intensificări ale vântului și, în consecință, vizibilitatea ar putea fi destul de scăzută la noapte. În aceste zone, unde va bate vântul foarte tare, și temperaturile nocturne se vor resimți cu 10 grade mai scăzute decât în realitate.

Vor mai fi și ninsori, slabe cantitativ, luni noapte, în jumătatea de est a României, după care ar fi o pauză pentru ziua de marți, însă joi spre vineri ar putea reapărea în partea de est a României, tot slabe cantitativ și nu vor mai crea probleme.

Gerul, în schimb, va fi cel care va genera neplăceri. Va fi tot mai frig în zilele următoare. Gerul se instalează din această noapte în partea de centru, vest și de nord a țării și va fi prezent și în următoarele două nopți, în care minima va atinge minus 26 de grade, în noaptea de Revelion, în estul Transilvaniei și minus 10 grade pe litoral.

O încălzire ușoară a vremii se va resimți după jumătatea săptămânii, dar numai în zonele înalte de relief, pentru că la câmpie și în depresiuni se va forma în cursul nopților și al dimineților multă ceață, asociată cu chiciură.10881615_903870652965486_8177604172272552243_n

Despre slasher

Check Also

Sare de lavanda produsa la Calafat – proprietati incredibile

De ce sa folosesti sare de baie cu lavanda (cu ulei esential de lavanda) ? …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: