Home / UMOR VOLUNTAR / VIDEO Mesterul Manole maghiarizata cu Mihai Gadea

Mesterul Manole maghiarizata cu Mihai Gadea Jurații emisiunii Românii au talent de pe ProTV, dar și prezentatorii Pavel Bartoș și Smiley se arată încântați de prestația lui Mihai Gadea care a reușit să ridice juriul și publicul în picioare. L-am întrebat aseară pe Mihai Gadea ce l-a impulsionat să participe la emisiunea Românii au talent. Ne-a mărturisit că s-a ivit șansa de a arăta lumii, prietenilor, cunoștințelor, dar mai ales VARANULUI că și în Antena 3 există oameni talentați. “Și apoi, am muncit foarte mult și ar fi fost păcat să nu-mi etalez pe cât posibil rezultatele muncii”, ne spune Mihai Gadea.

Posted by Gavrila Adrian on 12 Martie 2016

VIDEO Mesterul Manole maghiarizata cu Mihai Gadea

Jurații emisiunii Românii au talent de pe ProTV, dar și prezentatorii Pavel Bartoș și Smiley se arată încântați de prestația lui Mihai Gadea care a reușit să ridice juriul și publicul în picioare.
L-am întrebat aseară pe Mihai Gadea ce l-a impulsionat să participe la emisiunea Românii au talent. 
Ne-a mărturisit că s-a ivit șansa de a arăta lumii, prietenilor, cunoștințelor, dar mai ales VARANULUI că și în Antena 3 există oameni talentați. “Și apoi, am muncit foarte mult și ar fi fost păcat să nu-mi etalez pe cât posibil rezultatele muncii”, ne spune Mihai Gadea.

Facebook Comments

Despre admin

Check Also

VIDEO Klaus Iohannis artistul simbol al festivalului Woodstock

Klaus Iohannis a povestit ca a fost ales sa deschida faimosul festival Woodstock dupa ce …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − two =

%d blogeri au apreciat: