Home / Local / masini inzapezite la Motatei dar si in apropiere de Calafat , Poiana Mare si Maglavit

masini inzapezite la Motatei dar si in apropiere de Calafat , Poiana Mare si Maglavit

Aproximativ 30 de autoturisme sunt blocate pe câteva drumuri din judeţul Dolj, iar autorităţile acţionează pentru deblocarea drumurilor cu probleme.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj anunţă că, la ora 14.00, situaţia drumurilor din judeţul Dolj se prezintă astfel:

– În Comuna Moţăţei – DJ 561A, între localităţile Moţăţei Gară şi Moţăţei Sat, sunt 10 autoturisme înzăpezite. De asemenea, sunt înzăpezite 40 persoane şi se acţionează cu 1 Tracker, o Volă de la primăria Moţăţei şi un autogreder de la S.C. Pentru Lucrări de Drumuri şi Poduri Dolj S.A. A fost solicitată încă o autofreză de la S.C. Pentru Lucrări de Drumuri şi Poduri Dolj S.A. pentru deszăpezirea acestei zone.
– În Comuna Galicea Mare, pe DJ 561G, între localităţile Băileşti şi Galicea Mare sunt 4 autoturisme înzăpezite. Pentru siruaţia din această zonă a fost anunţat primarul, iar în prezent se lucrează cu două tractoare cu lamă şi un buldoexcavator cu lamă pentru deblocarea drumului.
– În Comuna Galiciuica, pe DJ 561 D, un autoturism este înzăpezit şi se acţionează cu un tractor cu lama şi o rabă cu lamă.
– Pe DJ 561 E, între localităţile Tunarii Vechi şi Tunarii Noi, 10 autoturisme sunt înzăpezite, iar în prezent se acţionează pentru deszăpezirea zonei.
– Pe DJ 561 A, între localităţile Pleniţa şi Oprişor, sunt patru autoturisme înzăpezite, iar în prezent se acţionează pentru deszăpezirea zonei.

UPDATE 17:47: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj a anunțat la ora 17.30, că cinci drumuri din județ au fost închise din cauza viscolului. Este vorba de DJ 561A, Moțăței-Moțăței Gară, DJ 561G, Băilești – Galicea Mare, DJ 552D, Cetate – Unirea, 552A, Perișor-Cioroiași, dar și de DJ 553, Poiana Mare – Maglavit.
De asemenea, mai multe autoturisme au rămas blocate în nămeți pe drumurile din Dolj, iar pompierii doljeni și drumarii au intervenit pentru scoaterea lor. La ora 17.30, 36 de autoturisme erau încă blocate pe mai multe drumuri din județul Dolj. Cele mai multe au fost blocate între Cioroiași și Siliștea Crucii, dar și între Băilești și Calafat și Dăbuleni-Ocolna-Amărăşti.masini-inzapezite

Despre slasher

Check Also

Alina Bica – legaturi periculoase in zona Calafat !

Fostul sef al DIICOT , protejata a fostului presedinte Traian Basescu si prietena a Elenei …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: