Home / Monden / Masajul asiatic si epilarea definitiva – o conexiune de necontestat
masaj asiatic

Masajul asiatic si epilarea definitiva – o conexiune de necontestat

Vara este in toi, drept care piscinele si plajele inregistreaza din ce in ce mai multi clienti. Potrivit specialistilor, aceasta perioada este considerata ,,varf de sezon”. Deoarece orice doamna isi doreste sa arata cat mai bine la plaja, salonul Bonton Beauty Center iti pune la dispozitie o gama variata de tratamente corporale care nu numai ca iti vor ajuta corpul sa fie intr-o forma mai buna, dar te vor face sa te simti mult mai sigura in pielea ta.

Epilarea definitiva este unul dintre cele mai cautate tratamente de infrumusetare. Parul nedorit si inestetic devine inamicul numarul unu pe timul verii. Prin urmare, specialistii Bonton iti recomanda sa tai raul de la radacina, anume sa apelezi la serviciile de epilare definitiva, ce au efecte imediate si de lunga durata.

Bonton Beauty Center iti ofera doua modalitati prin care poti avea parte de o epilare definitiva de cea mai buna calitate: tehnologia IPL sau Dioda Laser. IPL (intense pulsed light) este o procedura ce presupune ca energia luminoasa emisa sa se transforme in caldura ce poate ajunge pana la 70 grade Celsius. Mai apoi, aceasta este absorbita de catre radacina firului de par, iar in urma acestei incalziri foliculul pilos este distrus, astfel incat firul de par din zona respectiva sa nu mai poata creste. IPL necesita un numar personalizat de sedinte pentru a obtine rezultate ireversibile extrem de satisfacatoare.

Dioda Laser este cea de-a doua modalitate pentru care opteaza clientii Bonton Beauty Center, rezultatele scontate ridicandu-se la inatlimea asteptarilor lor. Procedura presupune transmisia luminii prin intermediul unei singure unde sub forma de buchet. In momentul in care laserul este indreptat catre piele, trece de aceasta si este absorbit de catre pigmentul pielii, de catre melanina, din foliculul parului. Sedintele necesare se vor face la un interval de 6 – 8 saptamani, fiecare sedinta avand o durata de la 5 min la 1 ora.

Dupa o sedinta de epilare definitiva, corpului dumneavoastra i-ar fi necesar un masaj, pentru a pleca de la salon plina de energie si voie buna. Masajul asiatic se regaseste in portofoliul Bonton Beauty Center si este extrem de apreciat de clientii care ne trec pragul. Masajul este realizat exclusiv de specialisti in domeniu si vizeaza armonizarea campurilor energetice, responsabile cu sanatatea mentala si trupeasca. Beneficiile masajului asiatic sunt foarte numeroase, printre acestea pot fi mentionate detoxifierea organismului si eliminarea toxinelor, relaxarea musculaturii si cresterea flexibilitatii, reducerea stresului si diminuarea anxietatii si chiar stimularea creativitatii.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si fa-ti o programare la Bonton Beauty Center pentru a avea parte de tratamente exceptionale.

 

Despre slasher

Check Also

Plaja Bascov a devenit neancapatoare in fiecare weekend

De ani de zile plaja de la Bascov a devenit o atractie nu numai pentru …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: