Home / Politica / Marian Irinei la interviurile Ziarul de Calafat – live

Marian Irinei la interviurile Ziarul de Calafat – live

Al doilea om politic prezent la interviurile Ziarul de calafat – live este Marian Irinei actualul secretar general al PNL Dolj . Irinei este cunoscut ca unul dintre apropiații lui Mihai Voicu, făcând parte de altfel din cabinetul ministerial al acestuia în perioada în care șeful PNL Dolj a ocupat în cabinetul Ponta portofoliul IMM-urilor și apoi cel al Relației cu Parlamentul.

Noul secretar general al PNL Dolj este de doi ani consilier județean al PNL și secretar general adjunct al organizației liberale, fiind promovat acum treaptă mai sus în partid, pe locul părăsit de Cosmin Enea, deputatul liberal plecat la PSD cu un alai întreg de primari.

La bursa zvonurilor acesta este creditat cu sanse reale de a ocupa o funtie de secretar de stat in viitorul guvern PNL si parlamentar al acestui partid .

Facebook Comments

Despre slasher

Check Also

Tabăra politică de vară  a CSLDE „START – alegem România” a pus accent pe diminuarea fenomenului de „brain drain”

Peste 50 de tineri politicieni liberal democrați, membri ai Clubului Studenților Alianței Liberalilor și Democraților …

Un comentariu

  1. Cum sa propui pe hotul ala de Irinei Marian? Voi nu ganditi! Lumea il stie de hot si mincinos si voi va asteptati sa il voteze lumea? A facut numai afaceri ilegale, evaziune fiscala si bani la negru, bani incasati in banca pe numele lui si al sotiei fara sa plateasca o taxa, importuri fictive si subevaluate. Contactati-ma si va dau detalii despre hotul si mincinosul acesta. Intrebati fostii clienti si prieteni sa va spuna ce fel de om este.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − seven =

%d blogeri au apreciat: