Home / Local / Marea justitie independenta s-a facut de ras de frica lui Basescu

Marea justitie independenta s-a facut de ras de frica lui Basescu

Jurnalistul Radu Tudor lansează un scenariu exploziv, după ce Parchetul General a infirmat soluția de trimitere în judecată a fostului președinte Traian Băsescu. Radu Tudor susține că această decizie vine după ce fostul președinte a ieșit public și a arătat pisica șefilor din instituțiile de forță, tocmai de aceea procurorul general, Augustin Lazăr, s-a executat rapid și l-a salvat pe Traian Băsescu.

”Procurorul general Augustin Lazar il salveaza pe Traian Basescu. A infirmat solutia de trimitere in judecata data de procurorul de caz si acorda protectie deplina fostului presedinte anchetat pentru amenintare.

O decizie care provoaca greata pentru milioane de romani, mai ales intr-un dosar atat de simplu in ancheta si solutionare.

Am difuzat duminica la Punctul de intalnire la Antena 3 informatia exclusiva privind decizia procurorului de caz de a-l trimite in judecata pe fostul presedinte. Afland despre hotararea magistratului, Basescu a proferat amenintari din cele mai concrete la adresa conducerii institutiilor de forta. Amenintari care au produs efect. Procurorul General a sarit ca ars si a executat intoarcerea dosarului.

Basescu este si va fi pentru toate institutiile de forta tatucul amenintator care-i baga sub birou pe toti soriceii ce tremura de frica lui”, scrie Radu Tudor, pe blogul personal.

13536603325

Despre slasher

Check Also

Cetăţean sirian ascuns pe osia unui camion, descoperit la P.T.F. Calafat

Poli i tii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat auț ș descoperit, …

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: