Home / Local / Marea justitie independenta s-a facut de ras de frica lui Basescu

Marea justitie independenta s-a facut de ras de frica lui Basescu

Jurnalistul Radu Tudor lansează un scenariu exploziv, după ce Parchetul General a infirmat soluția de trimitere în judecată a fostului președinte Traian Băsescu. Radu Tudor susține că această decizie vine după ce fostul președinte a ieșit public și a arătat pisica șefilor din instituțiile de forță, tocmai de aceea procurorul general, Augustin Lazăr, s-a executat rapid și l-a salvat pe Traian Băsescu.

”Procurorul general Augustin Lazar il salveaza pe Traian Basescu. A infirmat solutia de trimitere in judecata data de procurorul de caz si acorda protectie deplina fostului presedinte anchetat pentru amenintare.

O decizie care provoaca greata pentru milioane de romani, mai ales intr-un dosar atat de simplu in ancheta si solutionare.

Am difuzat duminica la Punctul de intalnire la Antena 3 informatia exclusiva privind decizia procurorului de caz de a-l trimite in judecata pe fostul presedinte. Afland despre hotararea magistratului, Basescu a proferat amenintari din cele mai concrete la adresa conducerii institutiilor de forta. Amenintari care au produs efect. Procurorul General a sarit ca ars si a executat intoarcerea dosarului.

Basescu este si va fi pentru toate institutiile de forta tatucul amenintator care-i baga sub birou pe toti soriceii ce tremura de frica lui”, scrie Radu Tudor, pe blogul personal.

13536603325

Despre slasher

Check Also

accident munca

Departamentul de proiecte a obtinut aprobari pentru fonduri cat bugetul de investitii al primariei pe 40 de ani

Departamentul de proiecte al primariei municipiului Calafat a obtinut aprobari pentru fonduri cat bugetul de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *