Home / online / Manda desluseste cum nu se poate mai clar scandalul diplomei lui Teodorovici ! Ca sa iei o diploma trebuie sa te duci la cursuri !

Manda desluseste cum nu se poate mai clar scandalul diplomei lui Teodorovici ! Ca sa iei o diploma trebuie sa te duci la cursuri !

Preşedintele Comisiei pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI, Claudiu Manda, a declarat miercuri că nu are ce să comenteze cu privire la diploma pe care senatorul Eugen Teodorovici ar fi obţinut-o de la Academia Naţională de Informaţii, menţionând că nu este o chestiune care ţine de comisia pe care o conduce.

„Nu am ce se comentez, am înţeles că s-au sesizat cei de la Academie, fac acolo o analiză, o să vedem răspunsul, nu e o chestiune prin care să fie sesizată comisia noastră”, a precizat Manda, înainte de a începe şedinţa în care este audiat fostul colonel SRI Daniel Dragomir.

El a adăugat că nu cunoaşte cursurile pe care le-a făcut Teodorovici, dar ştie că este obligatoriu să participi la un anumit procent din cursuri, iar la sfârşit se eliberează o diplomă.

„Nu ştiu cursurile pe care le-a făcut domnia sa sau nu le-a făcut. Eu, când am fost la cursuri acolo, cred că aveam obligaţia să participăm la un procent din cursuri. Am fost la diferite astfel de cursuri – nu cred că am fost nici eu la toate – şi la sfârşit s-a eliberat o diplomă, dacă e vorba de acelaşi lucru. De aici încolo nu ştiu. Dar pot să vă spun că dacă este acelaşi gen de cursuri nu au fost în niciun caz cursuri de racolare, ci cursuri în care erau prezentate diferite aspecte din viaţa societăţii, din diferite instituţii ale statului, să vedem cum funcţionează şi erau invitaţi şefi din acele instituţii să prezinte celor care sunt acolo la cursuri”, a susţinut Manda, potrivit AGERPRES.

Manda a făcut aceste precizări după ce a fost întrebat despre afirmaţia senatorului PSD Eugen Teodorovici, care a susţinut, la o emisiune a postului public de televiziune, că are o diplomă de la Academia Naţională de Informaţii, dar nu ştie în ce fiindcă nu ”a trecut vreodată pe acolo” şi nu ştie de ce a primit-o.

Comments

comments

Despre slasher

Check Also

mydinner lo-re-ca's mall

Bun venit pe Mydinner.ro LO*RE*CA’S MALL

Bun venit pe Mydinner.ro! De cate ori nu v-ati saturat sa ascultati robotul in timp …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FACEBOOK LIKE close[x]
Or wait 50 countdown seconds
%d blogeri au apreciat: