Home / Local / Lucian Ciobanu : Vom lansa un pachet de masuri pentru atragerea investitorilor si sprijinirea oamenilor de afaceri locali

Lucian Ciobanu : Vom lansa un pachet de masuri pentru atragerea investitorilor si sprijinirea oamenilor de afaceri locali

Lucian Ciobanu noul primar al Calafatului constientizeaza faptul ca principala problema a Calafatului este dezvoltarea economica si lipsa locurilor de munca . Cu toate acestea fiind un fost om de afaceri nu grabeste lucrurile si incearca sa gaseasca calea cea mai buna pentru rezolvarea lor dubabila . Astfel la acest moment mai multi angajati ai primariei sprijiniti de specialisti lucreaza la un pachet de masuri pentru atragerea investotorilor . In acest moment sunt identificate modalitatile locale dar si posibilitatile locale care sa creeze un pachet complex de masuri care sa atraga investitori dar si sa sprijine oamenii de afaceri locali . In acest sens vor avea loc si consultari cu oameni de afaceri locali in gasirea celor mai bune solutii . De asemenea primarul este deschis si va asculta toate propunerile si sugestiile referitoare la acest aspect si nu numai .

watermark.

Despre slasher

Check Also

Doi locuitori din Ciupercenii Noi, sunt cercetaţi penal pentru tăiere ilegală şi furt de material lemnos

Poliţişti din cadrul Secției 10 Rurală Poiana Mare, împreună cu colegi din cadrul Posturilor Ciupercenii …

2 Comentarii

  1. Magazine sunt destule, ceva care sa produca plus valoare, chiar o mica fabricuta a primariei cu fonduri europen, cat o mai tine si forma asta de globalizare !

  2. Magazine sunt destule, ceva care sa produca plus valoare, chiar o mica fabricuta a primariei cu fonduri europen, cat o mai tine si forma asta de globalizare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

%d blogeri au apreciat: