Home / Local / Lucian Ciobanu : Trebuie sa ne aducem copiii acasa

Lucian Ciobanu : Trebuie sa ne aducem copiii acasa

Intr-un comunicat postat astazi Lucian Ciobanu candidatul PSD la primaria Calafat discuta problema atacurilor murdare care distrug societatea calafeteana si problema locurilor de munca . La sfarsitul acestei saptamani Luci Ciobanu va prezenta proiectul pentru Calafat in privinta locurilor de munca . 13260149_10205054600243990_2026234251314444844_n„Nu cred ca vom putea face cu adevarat ceva pentru Calafat daca vom continua cu scandaluri, cu barfe si alte lucruri urate. Trebuie sa ne dorim mai mult.
Suntem o comunitate mica unde vorbele grele circula usor, insa nu aduc nimic bun, si de aceea putem consolida o echipa unde fiecare sa aiba un cuvant de spus. Primarul este tot om si nu poate face nimic fara cei pe care ii reprezinta, fara dumneavoastra.
Va spun sincer ca am intrat in aceasta competitie deoarece chiar imi doresc sa fac ceva. In primul rand ca prioritate va fi atragerea investitorilor care sa creeze locuri de munca. In aceste deplasari am vazut oameni care spuneau ca isi vor copiii acasa… nu angajati in Occident si departe de familie. Este neplacut si dureros, insa sunt convins ca nu este imposibil sa traim mai bine , mai frumos si sa putem ramane alaturi de cei dragi.
Este nevoie doar de unitate si vointa- oameni cu pregatire buna avem. Urmeaza sa-i valorificam si sa le oferim sansa de a ramane aici. Va doresc tuturor multa sanatate iar celor care barfesc si arunca cu noroi, sper ca dupa 5 iunie sa ne intalnim si sa ne strangem prieteneste mana. Este un loc pentru fiecare daca avem intelegere si mergem toti pe acelasi drum.

Despre slasher

Check Also

Doi locuitori din Ciupercenii Noi, sunt cercetaţi penal pentru tăiere ilegală şi furt de material lemnos

Poliţişti din cadrul Secției 10 Rurală Poiana Mare, împreună cu colegi din cadrul Posturilor Ciupercenii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

%d blogeri au apreciat: