Home / Local / Lucian Ciobanu si-a onorat promisiunea ! In sedinta de azi a infiintat societatea si a redus pretul la gunoi

Lucian Ciobanu si-a onorat promisiunea ! In sedinta de azi a infiintat societatea si a redus pretul la gunoi

Lucian Ciobanu si-a onorat promisiunea ! In sedinta de azi a infiintat societatea si a redus pretul la gunoi . Ambele hotarari erau anuntate deja si au fost votate in consiliul local in sedinta ordinara de azi . Infiintarea societatii de servicii a primariei este primul pas al unui plan de dezvoltare amplu care are in vedere creerea de locuri de munca si preluarea lucrarilor publice in mare parte de la societati private catre administratia publica locala . De asemenea se doreste astfel intreruperea pe cat posibil scurgerea banilor locali catre firme din alte orase si mentinerea fluxurilor financiare generate de taxe si impozite in municipiul nostru . Reducerea pretului la gunoi este rezultatul unui efort al primarului Ciobanu si al echipei de la primarie . Vom reveni cu amanunte .

Despre slasher

Check Also

BOMBA ANULUI ! LUCIAN CIOBANU INTRA IN ISTORIE ! PROIECTE EUROPENE DE 600 MILIARDE LEI VECHI DECLARATE ELIGIBILE PENTRU CALAFAT !

Azi Calafatul primeste probabil cea mai buna veste din ultimii 27 de ani . Proiecte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 
Or wait 5 seconds