Home / Local / Lucian Ciobanu devine cel mai puternic primar din ultimii 27 de ani la Calafat

Lucian Ciobanu devine cel mai puternic primar din ultimii 27 de ani la Calafat

Cu un inceput excelent de mandat , cu masuri luate care i-au adus un sprijin popular local nemaiantalnit , peimarul Lucian Ciobanu devine cel mai puternic primar al Calafatului din 1989 incoace iar argumentele nu sunt putine . In primul rand beneficiaza atat la nivel judetean cat si in curand la nivel central de o administratie si o guvernare PSD care ii vor sprijini cu siguranta proiectele de dezvoltare .
La nivel local este sustinut de catre cea mai buna organizatie locala , cea a PSD , si cea mai buna echipa – cea care a castigat toate luptele politice si electorale in ultimii 10 ani .Victoria epica din alegerile parlamentare au probat pentru prima oara popularitatea uriasa de care se bucura primarul Lucian Ciobanu . In acest moment opozitie aproape ca nu mai exista deoarece Lucian Ciobanu a dovedit ca doreste sa promoveze doar proiecte in folosul comunitatii . De asemenea in interiorul PNL problemele sunt destul de grave astfel ca dupa pierderea alegerilor locale si dupa dezastrul de la parlamentare vor urma alegeri care din informatiile pe care le avem vor schimba cu certitudine actuala conducere . Tot acest cumul de factori ne duc la concluzia ca Lucian Ciobanu a devenit cel mai puternic primar din ultimii 27 de ani .

Despre slasher

Check Also

Alina Bica – legaturi periculoase in zona Calafat !

Fostul sef al DIICOT , protejata a fostului presedinte Traian Basescu si prietena a Elenei …

4 Comentarii

  1. Felicitari dle primar la multi ani

  2. Bravo cetățenilor.au descoperit cum merge treaba cu alegerile de jos și pînă sus.daca și acum mai zice primarul că are piedici înseamnă că e o problema cu el.alegatorul ia deschis toate ușile.spor la treabă acum

  3. Success Ciobi si la mulți ani

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: