Home / Local / Lucian Ciobanu deblocheaza Calafatul : fonduri europene si locuri de munca !

Lucian Ciobanu deblocheaza Calafatul : fonduri europene si locuri de munca !

Dupa un an de munca asidua in cadrul mai multor departamente ale primariei iata ca primele semne au aparut nu timid ci chiar exploziv incepand de la mijlocul acestui an . Proiecte de aproximativ 800 miliarde lei vechi din fonduri europene sau guvernaemtale aprobate sau in diverse stadii de aprobare la Calafat atat prin PNDL cat si prin INTERREG ! Este de asteptat ca alte proiecte care vor fi depuse lunile acestea sa fie aprobate de asemenea anul viitor . Aceste proiecte au o valoare aproximativ egala cu cele deja castigate .

In privinta locurilor de munca este deja o certitudine deschiderea unei fabrici de confectii care anul viitor isi va dubla productia . De asemenea sunt discutii foarte avansate pentru realizarea unei fabrici de conserve si a uneia de materiale de constructii . Despre acestea veti afla mai multe in perioada viitoare cand vor demara procedurile necesare . Mai mult o mica unitate de productie aflata de ceva vreme in Calafat si-a marit considerabil activitatea si numarul de angajati mutandu-se intr-o locatie noua .Mai exista numeroase alte discutii si contacte despre care va vom anunta cand vor capata caracterul uneor certitudini .

De asemenea conform promisiunilor electorale au continuat investitiile in sanatate ( pe care le-ati vazut ) si cele in invatamant ( pe care le veti vedea saptamanile urmatoare ) .Lucian Ciobanu Deblocheaza Calafatul : Fonduri Europene Si Locuri De Munca !

Despre slasher

Check Also

Ziarul de Calafat , RDO , Oltenia Sud , Actualitatea Calafeteana , Only Bad News , etc . ies in curand din neutralitate . Ce inseamna asta ?

Vedem cu mahnire ca starea de neutralitate in care se afla trustul nostru de presa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 

%d blogeri au apreciat: